آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
1بازدید

از دو سال آینده؛

ترکیه هواپیما بدون سرنشین تولید می‌کند

قائم مقام صنایع دفاع ترکیه با اشاره به خرید 100 فروند هواپیمای اف 35 به ارزش 16 میلیارد دلار از آمریکا از آغاز تولید داخلی هواپیماهای بدون سرنشین از دو سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، "مراد بایار" در حاشیه نشست کمیته اجرایی سازمان صنایع دفاعی ترکیه در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد: از آمریکا نخواستیم تا تمام برنامه های نرم افزاری اف 35 را در اختیار ما بگذارد و تنها خواهان داشتن کد پروازی هستیم که بتوانیم قابلیت مانور بیشتری داشته باشیم و فکر می کنم که در این زمینه بتوانیم با آمریکا به توافق برسیم.

وی با اشاره به خرید 100 فروند هواپیمای اف 35 به ارزش 16 میلیارد دلار از آمریکا افزود: در حال حاضر سفارش 20 فروند هواپیمای اف 35 را به آمریکا داده ایم که قرار است خلبان های ترکیه تا سال 2015 بر روی این هواپیماها آموزش ببیند.

مراد بایار گفت: بنا بر تصمیم کمیته اجرایی سازمان صنایع دفاع قرار است که تولید داخلی هواپیماهای بدون سرنشین به نام "آنکا" از دو سال آینده آغاز شود که قابلیت این هواپیماها از هواپیمای هورن اسرائیل و پرادیاتور آمریکایی بیشتر است. هم اکنون آزمایش های بسیاری بر روی آن انجام شده و از تابستان بکار گرفته می شود و در اختیار نیروهای نظامی قرار می گیرد.

منبع: مهر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.