آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
4بازدید

آفریقا در آستانه فاجعه انسانی

در پی خشک‌سالی و برداشت‌های نامناسب محصول در منطقه ساحل آفریقا، بیشتر از ۱۰ میلیون نفر نیاز فوری به کمک‌های غذایی دارند.

به گزارش خبرگزاری پانا، کاترین برگ، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشر دوستانه اظهار داشت: شش کشور منطقه ساحل - چاد، مالی، موریتانی، نیجر، بوراکینا فاسو و سنگال - به بودجه اضطراری بیش از 700 میلیون دلار برای تامین غذا، آب، بهداشت و درمان نیاز دارند.

این در حالی است که سازمان بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر روز با انتشار بیانیه‌ای از جامعه بین‌الملل خواستند تا فورا برای بر طرف کردن فاجعه انسانی در این منطقه تلاش کنند.

در این بیانیه آمده است: "هلال احمر در حال ترغیب اهداکنندگان برای کمک به ساحل آفریقا است؛ همچنین در تلاش است تا چرخه کمبود شدید مواد غذایی در منطقه را بشکند."

هلال احمر اعلام کرد، تعداد افرادی که در منطقه ساحل تحت تاثیر خشک‌سالی قرار گرفته‌اند، در صورتی که نیاز‌های حاد منطقه نادیده گرفته شود، به 23 میلیون نفر هم خواهد رسید.
منطقه ساحل آفریقا از سال 2010 تا کنون مبتلا به قحطی و خشک‌سالی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.