آخرین خبرهشدار ارتش: آماده پاسخ به هر تهدیدی هستیم
0بازدید

آغاز بررسی بودجه از 15 فروردین

عضو کمیسیون تلفیق مجلس از آغاز بررسی لایحه بودجه 91 از 15 فروردین ماه در این کمیسیون خبر داد و گفت: در صورت نیاز احتمال برگزاری جلسات کمیسیون تلفیق تا سه شیفت هم وجود دارد.

جعفر قادری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، اظهارداشت: کمیسیون تلفیق در جلسه امروز خود بررسی اساسنامه را در دستور کار داشت و اصلاحات جزیی انجام داد.

وی ادامه داد: در این جلسه تصمیم گرفته شد جلسه بعدی کمیسیون تلفیق عصر 15 فروردین تشکیل شود. یعنی تا پایان سال کمیسیون تلفیق جلسه ای نخواهد داشت.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس یادآور شد: مجلس 15 فروردین جلسه علنی دارد و به همین دلیل  جلسه کمیسیون تلفیق عصر برگزار خواهد شد. در روزهای برگزاری جلسه علنی، کمیسیون تلفیق عصرها تشکیل جلسه می دهد اما در روزهای دیگر کمیسیون در دو شیفت صبح و عصر جلسه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز به برگزاری جلسات بیشتر احتمال برگزاری جلسه کمیسیون تلفیق در شیفت سوم هم وجود دارد. کمیسیون تلفیق دو هفته فرصت بررسی لایحه بودجه را دارد که این فرصت تا یک هفته هم قابل تمدید است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.