آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
1بازدید

کاهش 35 درصدی تصادفات رانندگی در نوروز

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ به كاهش 35 درصدی تصادفات رانندگی در طول اجرای طرح نوروزی سال 91 اشاره كرد و گفت: براساس آمارها، تصادفات فوتی در پایتخت در این مدت، حدود 70 درصد كاهش داشته است.

به گزارش ایرنا، سردار حسین رحیمی با بیان اینكه طرح نوروزی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از 25 اسفند ماه سال گذشته آغاز شده است، افزود: ‌آمارها نشان می‌دهد تصادفات جرحی در تهران 40 درصد و فوتی حدود 70 درصد نسبت به سال گذشته كاهش داشته است.

وی در مورد افزایش انضباط ترافیكی در ایام نوروز امسال در مقایسه با سال گذشته خاطر نشان كرد‌ رانندگان همكاری خوبی با پلیس راهنمایی و رانندگی داشتند كه نتیجه این امر را می‌توان در كاهش حدود 35 درصدی تصادفاتی فوتی، جرحی و خسارتی پایتخت مشاهده كرد.

رییس پلیس راهور تهران با اشاره به اینكه حدود 23 هزار تخلف حادثه‌ ساز در طول ایام نوروز در پایتخت اعمال قانون شده است، گفت: ‌در عین حال حدود چهار هزار خودرو رانندگان پرخطر در طرح نوروزی توقیف و روانه پاركینگ شد.

رحیمی افزود: ‌از 25 اسفند ماه سال گذشته تا پایان روز 12 فروردین ماه سال جاری بیش از 182 هزار تخلف رانندگی در تهران اعمال قانون شد كه این رقم نسبت به سال گذشته در این مدت كاهش نشان می‌ دهد.

رییس پلیس راهور تهران ضمن تقدیر از همكاری رانندگان در سال گذشته با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ابراز امیدواری كرد كه با تداوم این همكاری در سال جاری، شاهد كاهش كشته‌ ها و مجروحان تصادفات رانندگی و افزایش قانون ‌مندی در تهران باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.