آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
0بازدید

به‌زودی

سالن 4 هزار نفره لاهیجان افتتاح می‌شود

مدیر کل ورزش و جوانان گیلان از افتتاح سالن ورزشی 4 هزار نفره مهر ماندگار لاهیجان با حضور وزیر ورزش و جوانان خبر داد.

سالن 4 هزار نفره لاهیجان افتتاح می‌شود
محمد بابایی در جریان مراسم تجلیل از پیشکسوتان عرصه ورزش لاهیجان اظهار کرد: به‌زودی سالن 4 هزار نفره مهر ماندگار لاهیجان با حضور وزیر ورزش و جوانان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش فارس از لاهیجان، وی، ساخت این سالن ورزشی را نیاز ضروری جوانان لاهیجان عنوان کرد و افزود: پس از سال‌ها با بهره‌برداری این سالن ورزشی جوانان و علاقه‌مندان می‌توانند از این سالن چند منظوره استفاده کنند.

مدیر کل ورزش و جوانان گیلان، از مسئولان شهرستان‌های این استان خواست زمین‌ها و اماکن ورزشی خود در روستاها را شناسایی کنند و در اختیار اداره کل ورزش و جوانان قرار دهند.

وی، ابراز کرد: با واگذاری این زمین‌ها و صرف هزینه و فراهم کردن امکانات لازم شرایط خوبی برای ورزش و جوانان آماده می‌شود.

بابایی،سالن نیمه تمام تختی و سالن چند منظوره مجموعه ورزشی مهر لاهیجان را مورد بازدید قرار داد و خواستار تسریع در ساخت و برطرف کردن مشکلات آنها شد.

در این مراسم 20 پیشکسوت عرصه ورزش لاهیجان تجلیل شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.