رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبربنیامین سلطانیان قهرمان تکواندو المپیک جوانان شد
1بازدید
۰

هشدار به کاربران فیس بوک

شرکت امنیتی سوفوس در مورد ترفند جدید برای آلوده کردن رایانه های کاربرانی که از فیس بوک استفاده می کنند، هشدار داد.

به گزارش فارس این شیوه فریب و کلاه برداری به خصوص آن دسته از کاربران فیس بوک را تهدید می کند که از ویژگی Timeline این سایت استفاده می کنند.

محققان سوفوس می گویند کلاهبرداران و جانیان آنلاین با ارسال حجم زیادی از هرزنامه و پیام های ناخواسته برای کاربران مدعی می شوند ابزاری را طراحی کرده اند که می تواند قابلیت Timeline را از صفحه فیس بوک کاربران حذف کند و آن را به حالت قدیمی برگرداند.

Timeline طراحی جدید برای صفحات کاربران فیس بوک است که رویدادهای مختلف را بر حسب توالی زمانی نمایش می دهد. برخی کاربرانی که این ویژگی را در فیس بوک فعال کرده اند از آن ناراضی هستند و دوست دارند آن را غیرفعال کنند، اما خود فیس بوک برای این کار گزینه ای را در نظر نگرفته و همین امر موجب سواستفاده های فراوان شده است.

در این روش، از کاربران فریب خورده خواسته می شود تا پلاگین خاصی را بر روی مرورگر خود نصب کنند. این پلاگین که به زبان ترکی استانبولی طراحی شده، در عمل دسترسی مهاجمان به اطلاعات شخصی کاربران را ممکن می کند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تابناک در صفحهٔ اصلی گوشی

با افزودن تابناک به صفحهٔ اصلی، همین نسخهٔ سایت را با یک لمس باز کنید.

  1. در مرورگر، دکمهٔ اشتراک‌گذاری را بزنید. این دکمه ممکن است داخل منوی مرورگر باشد.
  2. گزینهٔ افزودن به صفحهٔ اصلی (Add to Home Screen) را انتخاب کنید.
  3. اگر گزینهٔ Open as Web App نمایش داده شد، آن را روشن نگه دارید و افزودن (Add) را بزنید.

اگر این گزینه را نمی‌بینید، صفحه را در مرورگر Safari باز کنید.