آخرین خبردانش‌آموزان برای انتقام خون آقای شهید از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند
2بازدید

طاهری در انتقاد به کیفیت نا مناسب خودروهای ساخت داخل:

خودروهای داخلی در شأن تولید ملی نیست

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از کیفیت نا مناسب خودروهای تولید داخل گفت: در حال حاضر خودروهایی که در کشور تولید می شود از لحاظ قیمت و کیفیت در شأن تولید ملی نیست .

الیاس طاهری در گفت و گو با خانه ملت افزود: موضوع کیفیت خودروهایی که در داخل تولید می شود از سوی شرکت های خودروسازی رعایت نمی شود که این مسئله باید توسط دولت رسیدگی شده و جدی گرفته شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چند سالی است که شرکت های داخلی تولید کننده خودرو برای تبلیغ و پیش فروش محصولاتشان از واژه خودروی ملی استفاده می کنند که این واژه نه از لحاظ کیفیت و نه از لحاظ قیمت در شأن تولید ملی نبوده و به طور کامل نیز در داخل تولید نمی شود.

طاهری در بیان راهکارهایی در زمینه ارتقای سطح کیفی خودروهای ساخت داخل اظهارداشت: شرکت های خودروسازی در حالی نسبت به تولید خودروهایی با نام تولید ملی اقدام می کنند که هیچ کدام از قطعات این خودروها ملی نبوده و دولت نیز در جهت ارتقای سطح تولید این خودروها کاری انجام نمی دهد. بهتر است حداقل دولت بسترهای لازم را برای تأمین و تولید قطعات یدکی این خودروها در داخل فراهم کند.

نماینده مردم اقلید در مجلس  یاد آور شد: یکی از بخش های آسیب دیده در فاز اول قانون هدفمندی یارانه ها، بخش صنعت خودرو بود، زیرا در این فاز، قیمت انرژی دراین صنعت  مانند دیگر صنایع افزایش یافت و موجب افزایش قیمت محصولات شد که باید به این موضوع رسیدگی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.