آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
2بازدید

سازمان حمايت وارد مبحث اجاره‌بها هم شد

رييس سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليد‌كنندگان از ورود اين سازمان به موضوع اجاره بهاي ساختمان‌هاي مسكوني خبر داد و گفت: از امروز سازمان ما به همراه سازمان تعزيرات حكومتي در موضوع اجاره‌بها نظارت مي‌كند و هموطنان مي‌توانند در صورت افزايش بيش از 13 تا 15 درصدي اجاره‌بها آن را به سازمان حمايت گزارش كنند.

به گزارش ايسنا، سيد جواد تقوي امروز با اشاره به اقدامات اين سازمان براي مقابله باگران‌فروشي در بازار گفت: طرح ويژه كنترل بازار در آستانه‌ي فرا رسيدن ماه مبارك رمضان از 15 روز قبل از شروع ماه رمضان كليد مي‌خورد و تا پايان اين ماه ادامه خواهد داشت.

وي گفت: مواد پروتئيني مثل گوشت قرمز و سفيد، روغن، برنج، شكر، خرما و لبنيات و شيريني‌هاي متداول شامل مهم‌ترين اقلام هدف‌گذاري شده در اين طرح است.

به گفته‌ي او مجموعه توان بازرسي اين سازمان به همراه بازرسان نامحسوس و بخش خصوصي هم براي پيشگيري از تخلف و هم رسيدگي به تخلفات احتمالي فعال هستند.

تقوي با اشاره به اين‌كه سامانه 124 در 400 نقطه كشور فعال است، گفت: 45 درصد ارتباطات مردمي به تشكيل پرونده تخلف منجر شده است.

رييس سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليد‌كنندگان هم‌چنين از 13 ميليون و 300 هزار مورد بازرسي پس از اجراي قانون هدفمند‌سازي يارانه‌ها خبر داد و گفت: در اين زمينه بيش از يك ميليون پرونده به ارزش 7000 ميليارد ريال تشكيل شده است كه عمده‌ي آنها در حوزه‌ي لبنيات، مواد پروتئيني، ميوه، سبزي، غلات و حبوبات بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.