چند نرخی شدن ارز تكذيب شد
بانک مرکزی در حال تدوین برنامهای برای نزدیک شدن نرخ غیر رسمی دلار به نرخ رسمی آن است/ بانک مرکزی به دنبال تعدیل نرخ ارز است و در این زمینه اقدامات لازم در جریان است.
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۵ 17 July 2012
کد خبر: ۲۵۸۶۰۶
| ۲۷ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۵ 17 July 2012
| رییس کل بانک مرکزی، ضمن تکذیب چند نرخی شدن ارز، از برنامه جدید این بانک برای کاهش فاصله نرخ غیررسمی دلار به نرخ رسمی آن خبر داد.
محمود بهمنی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر فاصله بین نرخ غیررسمی دلار به نرخ رسمی آن منطقی نیست، اظهار داشت: بانک مرکزی در حال تدوین برنامهای برای نزدیک شدن نرخ غیر رسمی دلار به نرخ رسمی آن است.
وی در مورد زمان اجرای این برنامه عنوان كرد: در حال حاضر برنامه کاهش نرخ غیررسمی دلار در جریان است و این برنامه آغاز شده است.
رییس کل بانک مرکزی، همچنین با تأکید بر اینکه هیچ نرخ ارز دو گانه و یا چند گانهای در حال حاضر در بازار ارز کشور وجود ندارد، تأکید کرد: نظام تک نرخی در بازار ارز در جریان است.
بهمنی تصریح کرد: بانک مرکزی به دنبال تعدیل نرخ ارز است و در این زمینه اقدامات لازم در جریان است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.