حجازی در فینال فوتبال بانوان المپیک!+عکس

دیشب در فینال فوتبال زنان در المپیک لندن، هوادار استقلال با بنری از ناصرخان به استادیوم رفت و با افتخار آن را به نمایش گذاشت.

به گزارش گل، شب گذشته فینال مسابقات فوتبال بانوان المپیک 2012 لندن در حضور هشتاد هزار تماشاگر میان تیم های آمریکا و ژاپن برگزار شد که با نتیجه 2 بر 1 به سود آمریکا خاتمه یافت. از نکات جالب توجه برای فوتبال ایران در این دیدار، حضور هواداری با پیراهن استقلال و عکسی از ناصر حجازی بود تا عشق خود به تیم مورد علاقه و اسطوره کشورش را نشان دهد.
برغم آنکه از درگذشت ناصر حجازی بیش از یکسال و اندی می گذرد اما کماکان یاد و نام وی نه تنها در قلب ها و اذهان که بطور جدی در مجامع مختلف مطرح است تا نشان داده شود که چرا وی شایسته لقب اسطوره ملی ایران است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
عزیز این عکس فتو شاپ نیست .کاملا واقعی هست
شما اگر در خارج باشي بدتر از زنان غير پوشيده فوتبالي را مي بيني . پس اينكه فوتبال زنان را ديده باشند گناهي نيست .فكر نان باش كه خربزه آبه .
درود بر هرچی استقلالیه
حیف پول که خرج فوتبال بشه. دم کشتی گیرا و وزنه بردارا گرم. درد و بلاشون تو جون فوتبالی های میلیاردی.
استقلال سرور پرسپولیسه. پرسپولیسی های بی جنبه چرا کامنت های منفی میدید؟
اونجا دیدن ورزش بانوان آزاده؟؟
جای ما خالی که از ناصرخان یاد کنیم!!! :-)))))
فوتبال زنان و هوادارن استقلال!!!
شما مگه فينال فوتبال زنان رو هم نگاه مي كنيد؟ كدوم كانال صدا و سيما نشون ميده؟ نكند راديوتون نشون داده؟
خدا شما را با ایشان محشور نماید .
اون اسطوره نبود، تختی اسطوره است.
این بازی درآوردنها برای اهداف دیگه ای هست که شما بهتر از من میدونی!
این حرفم از منفی هایی که به نظرم داده خواهد شد تأیید میشه!!
فقط تختی
اخه این فوتوشاپه
این خبرای مسخره چیه میزنین
رفتن فوتبال زنان ببینند؟ وااااااااااای
این گزارشگر گل اقا بوده یا خانوم؟اگراقا بوده در فینال فوتبال زنان چه میکنه ؟؟؟؟
یادش همیشه ماندگار.
این رفته فوتبال زنان را ببینه که چی بشه؟
بترکه چشم حسود و بخیل
که چشم تو چهار تا شه.
مگه قراره چیزی بشه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.