احسان لشکری، مدال برنز را بر گردن آویخت
لشکری یازدهمین مدالآور کاروان ایران
احسان لشکری با پیروزی در دیدار ردهبندی به نشان برنز المپیک دست یافت. نماینده وزن ۸۴ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان در بازیهای المپیک ۲۰۱۲ لندن با پیروزی در دیدار ردهبندی مقابل کشتیگیر ترک مدال برنز را بر گردن آویخت.

آزادکار وزن ۸۴ کیلوگرم ایران، حریف ترک خود را در دو تایم شکست داد و به مدال برنز دست یافت؛ لشکری در نیمه نهایی مقابل شریف شریفاف از آذربایجان شکست خورده بود.به گزارش «تابناک»، لشکری در وقت نخست، دو بار به پای حریف خود رسید و دو امتیاز گرفت. در ادامه دو بار خاک شد و در حالی که در آستانهٔ واگذار کردن این تایم بود، یک زیر دوخم گرفت و وقت اول را به سود خود به پایان برد.
بنا بر این گزارش، در وقت دوم، ابراهیم بلوکاسبی که تایم نخست را باخته بود، فعالتر نشان داد، ولی لشکری زیرگیریهای خود را ادامه داد و سرانجام توانست حریفش را بیرون انداخته و یک امتیاز بگیرد. در ادامه با زیریکخم و اجرای دیدنی فن درختکن، امتیازاتش را به عدد دو رساند. لشکری که نمیخواست ریسک کند، یک امتیاز دیگر گرفت.
احسان لشکری در دور نخست، «یرمک بایداشوف»، از قزاقستان را شکست داد و در دور دوم نیز «حاجی مراد نورماگمداف»، کشتیگیر داغستانی و روسی الاصل تیم ارمنستان را در دو وقت پیاپی مغلوب کرد.
کشتیگیر وزن ۸۴ کیلوگرم تیم ملی کشتی آزاد ایران در مرحله یک چهارم نهایی، «آنزور اوریشف» از روسیه را در دو وقت متوالی و با نتایج سه بر صفر و سه بر یک مغلوب کرد، ولی برابر شریف شریف اف، قهرمان جهان از جمهوری آذربایجان شکست خورد و به دیدار ردهبندی رسید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
افرین غیورمرد
به این میگن کشتی گیر هر چی داشت رو کرد کمم نیاورد با این که طلا نگرفت ولی از کشتیش لذت بردم,نه مثل تکواندو که در حد خودشونم نبودن,کاش از نظر روحی انالیز میشدن تا اندازه خودشون باشن با روحیه نه چی بگم بیخیال.ولی کلا دستشون درد نکنه گل کاشتن اونم از نوع موزش
من متعجبم چرا كساني از ميان قهرمانان سابق به سمت مديريت ورزش ميرسن كه به نوعي سناگوي دولت بودند.آقا مگه هر كي ورزشكار خوبي بوده حتما بايد مربي خوب يا مدير خوبي هم باشه مگه خادم قبلا امتحانش رو پس نداده؟ساعي چيكاره هست بالاخره؟شوراي شهر مگه نيست؟رضازاده...اونوقت بهم بگيد بنا چيكاره هست مثلا؟؟؟
خسته نباشی دلاور برای ما تو طلایی چون قد طلا جنگیدی حیف ک بخت یارت نبود ولی ملت از تو راضیه
واقعا حقش طلا بود بد شانس بود خداوکیلی خیلی فنی و خوب بود دمش گرم
خدا قوت هر چند حق ایران امروز حداقل دو طلا بود.
امیر رسول خادم ...ن و ترسوترین ادمیه که تا حالا دیدم.
این رفتار معلومه از کیه، خودش رفته اونجا رو بهم بزنه، یه عده هم از اینور مشغولن، تیم ملی براشون مهم نیست. فقط تعصب کور! همین
سلام
شمام ...ترین و قدر نشناسترین فردی که من تا حالا دیدم ...
فشار حسادت و تنگ نظری... اذیتت میکنه! نه ؟؟؟!!!
کُشندَست ! اینطور نیست ؟!
ناراحتی که چرا با مدیریت رسول خادم بر تیمای ملیه که این اتفاق میفته ؟؟؟!!!!
هر شب میبینم این پهلوانها مدال میارن خوشحال میشم از طرف دیگه حرص میخورم این همه وقت برای فوتبال گذاشتم برای خودم متاسفم به امید نبود فوتبال تو ایران..........
زنده باشی
damet garm pahlevoon
kheili bahali
خسته نباشی دلاور شهر تاکستان
خسته نباشی دلاور شهر تاکستان(ضیاء آباد)
مایه افتخار ملتی رشید مرد
ممنون دلاور با کشتی گرفتنت حال کردیم
يا علی مدد
سالاري لشگري. ممنونيم
دلاور خطه قزوین ایول
خسته نباشي پهلوان.
مرسی دلاور
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.