آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
2بازدید

ورود 200 كماندوي انگليسي به سوريه

منابع انگليسي از ورود نزديك به 200 كماندوي نيروهاي ويژه انگليس و چند كشور ديگر به عمق خاك سوريه به بهانه جمع‌آوري اطلاعات درباره تسليحات شيميايي خبر دادند.

به گزارش ايسنا، روزنامه ديلي استار به نقل از يك كارشناس نظامي انگليسي كه خواست نامش فاش نشود، نوشت: مقام‌هاي انگليسي نزديك به 200 كماندوي نيروهاي ويژه را به عمق خاك سوريه اعزام كرده‌اند كه اين نيروها علاوه بر جمع‌آوري اطلاعات وظيفه دارند سلاح‌هاي شيميايي كه از كنترل دولت سوريه خارج مي‌شود را تحت نظر گرفته و در صورت امكان آن‌ها را منهدم كنند.

به گفته اين منبع انگليسي علاوه بر نيروهاي ويژه انگليسي سازمان اطلاعات خارجي انگليس (MI 6) نيز نيروهايي را به داخل سوريه اعزام كرده كه اين نيروها نيز كار جمع‌آوري اطلاعات در سوريه را برعهده دارند.

به نوشته اين روزنامه، سازمان اطلاعات آمريكا (سيا) و سازمان اطلاعات فرانسه نيز نيروهايي را به منظور رصد اوضاع داخلي سوريه و درگيري‌هاي جاري به اين كشور اعزام كرده‌اند.

به نوشته ديلي استار، هدف اصلي اعزام اين نيروها به سوريه مراقبت از سلاح‌هاي شيميايي و "غير متعارف" سوريه است تا در صورتي كه از كنترل دولت خارج شدند، از دستيابي گروه‌هاي مسلح به آنها جلوگيري شود.

اين در حالي است كه كارشناسان نظامي عقيده دارند هدف اصلي از اعزام اين نيروها بررسي توان نظامي مخالفان و دولت سوريه براي كمك به مخالفان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.