آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
4بازدید

شکایت از طرح جدایی ری از تهران

نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به شکایت شورای اسلامی شهر تهران به طرح جدایی ری از تهران، گفت: مصوبه جداسازی برای ۲۴ تا ۲۵ سال پیش است.
 
حسن بیادی در گفت‌وگو با فارس به طرح جدایی ری از تهران اشاره کرد و گفت: اعتراض کتبی خود را در خصوص جدایی ری از تهران اعلام کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه به شورای عالی استان‌ها و دیوان عدالت اداری شکایت کرده‌ایم گفت: مخالف جداسازی ری از تهران هستیم.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص مصوبه دولت در این زمینه گفت: قبلا مصوبه‌ای از سوی دولت در این زمینه بوده که مربوط به  24 تا 25 سال پیش است که هیچ زمان اجرایی نشده است.

بیادی در پاسخ به این پرسش که این طرح قابلیت اجرا دارد، گفت: هر کاری می‌توان انجام داد ولی باید دید چه فایده‌ای دارد.

وی با تأکید بر این موضوع که نمی‌توان حقوق مردم شهر ری را سلب کرد، گفت: باید شورای جداگانه برای این شهر در نظر بگیرند و بعد این کار را انجام دهند.

به گفته بیادی تا پایان سال جاری این طرح قابلیت اجرا ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.