صدور کارت هوشمند ملی از نیمه دوم امسال

کد خبر: ۲۷۲۸۰۱
|
۲۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۱ 16 September 2012
|
8763 بازدید
معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: صدور کارت هوشمند ملی ، تصدیق هویت ملی افراد در فضای دیجیتال نیمه دوم امسال بصورت آزمایشی از استان قم آغاز می شود.

به گزارش ایرنا، محسن کرمی افزود: تراشه نصب شده روی این کارت دارای 75 کیلو بایت حافظه است که امنیت فیزیکی را افزایش داده و امکان جعل هویت را به صفر می رساند.
 
وی اظهار داشت:کارت هوشمند ملی یکی از مهم ترین پیش نیازهای مدیریت هویت دیجیتال است و تا سال 94 تمامی مردم کارت هوشمند ملی دریافت می کنند.
 
معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور تصریح کرد:کارت هوشمند ملی برای افراد بالای 15 سال صادر می شود و اکنون تمامی مراحل صدور این کارت در استان قم فراهم شده است .
 
کرمی با اشاره به کاربردهای این کارت، گفت :شناسایی، تصدیق هویت، امضای دیجیتال و انتخابات الکترونیکی از مهمترین کاربردهای استفاده از این نوع کارت ها است .
 
وی با بیان اینکه کارت های ملی فعلی که در دسترس افراد است ، تا دو سال دیگر اعتبار داشته و نیازی به تمدید ندارد، افزود: صدور کارت هوشمند ملی برای آحاد مردم حدود چهار سال زمان نیاز دارد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟