رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراردوغان: توافق غزه اجرا نمی‌شود
1بازدید
۰

حسینی:

باغ‌داران قزوینی به جای انگور خانه بر‌داشت می‌کنند

نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس با اظهار نارضایتی و نگرانی از عدم توجه وزارت صنعت، معدن و تجارت به وضعیت کشاورزان و باغداران و همچنین عدم صادر کردن محصولات آنان به کشور‌های دیگر گفت: باغداران در استان قزوین به علت بالا بودن هزینه‌های تولید اقدام به فروش باغ‌های خود و یا احداث ویلا در آنها‌ می‌کنند.

داود محمدی در گفت و گو با خانه ملت،با اشاره به اینکه عدم توجه وزارت صنعت، معدن و تجارت به صادرات انگور و کشمش در استان قزوین و همچنین عدم صادرات این محصولات به کشورهای دیگر موجب رها کردن باغ‌ها از سوی باغ‌داران شده افزود: رویش خانه و ویلا در باغ‌های انگور نتیجه این بی‌توجهی‌ها است.

نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باغداری در استان قزوین به علت هزینه‌های بالای تولید از جمله هزینه‌های تأمین آب، کود و غیره صرفه اقتصادی برای باغ‌داران ندارد تصریح کرد: باغ‌داران قزوینی با خشک کردن نهال‌های انگور خود اقدام به کاشت گندم و جو در این زمین‌ها می‌کنند تا بتوانند به این صورت هزینه‌های زندگی خود را درآورند.

وی ادامه داد: بی توجهی مسئولان به نابودی باغ‌های انگور در استان قزوین دامن زده که ادامه این روند موجب به وجود آمدن آسمان خراش‌های متعدد در وسط باغ‌ها در این منطقه خواهد شد و باغ‌داری استان از بین می‌رود.

محمدی با بیان این مطلب که توجه جدی دولت به مشکلات باغ‌داران قزوینی می‌تواند ناجی این صنعت در استان قزوین باشد گفت: صادر کردن محصول انگور در این مناطق به کشور‌های دیگر می‌تواند انگیزه باغ‌داران را برای تولید محصول با کیفیت و مناسب در این حوزه انتخابیه به نحو چشمگیری افزایش دهد.

نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس ادامه داد: یکی از مشکلات عمده‌ای که باغ‌داران قزوینی با آن مواجه هستند کمبود آب در این منطقه و بالا بودن هزینه خرید کود است که موجب افزایش قیمت تولید انگور می‌شود و در صورت نرسیدن اعتبارات تخصیص یافته به این حوزه انگور تاکستان از رونق خواهد افتاد.

عضو کمیسیون فرهنگی در مجلس یادآور شد: صنعت باغ‌داری در استان قزوین نیازمند توجه بیشتر مسئولان و اقدامات مؤثر آنان است تا بتوان باغ‌داری استان را از خطر نابودی نجات داد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.