قاضیپور با اشاره به مخالفت شدید کمیسیون صنایع با افزایش قیمت خودرو:
افزایش قیمت باید با مجوز شورای رقابت باشد
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: تا کنون افزایش قیمتهای خودروسازان خودسرانه بوده و پس از آن سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده آن را قانونی کرده ضمن اینکه در بسیاری از موارد افزایش قیمتها به شکل غیرقانونی بوده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: بر همین اساس شورای رقابت در نشست کاری خود تصویب کرد که هرگونه افزایش قیمتی با مجوز این شورا صورت بگیرد.
وی یادآور شد: در نشست مشترک اعضای کمیسیون صنایع و و معادن مجلس با خودروسازان و وزیر صنعت، معدن و تجارت اعتراضات کمیسیون به خودروسازان اعلام کرد و از وزیر صنعت، معدن و تجارت در این باره توضیح خواست.
قاضیپور با بیان اینکه اکثر نمایندگان از توجیههای مسئولان قانع نشدند، تأکید کرد: قرار است نشست دیگری با حضور خودورسازان و غضنفری وزیر صنعت برگزار شود و افزایش قیمتها در این نشست بررسی شود.
عضو ناظر مجلس در شورای رقابت وزیر صنعت، معدن و تجارت را مسئول پاسخگویی به مجلس عنوان کرد و خواستار توضیح وی در این باره شد.
در همین حال وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگو با خانه ملت دخالتهای غیر کارشناسی را عامل اصلی مشکلات خودروسازان عنوان کرد و گفت: حتی رقم یک هزار میلیارد تومان مصوبه شورای پول و اعتبار هم برای ساماندهی وضعیت خودروسازان به آنها تعلق نگرفت و خودروسازان معتقدند نتیجه این دخالتها باعث تعدیل نیرو کاهش ۴۰ دصدی ظرفیت تولید آنها شده است
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.