آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
3بازدید

کشف موجودی عجیب در پیله 200 میلیون ساله

«بنجامین بامفلور» سرپرست تیم تحقیقاتی از موسسه تنوع زیستی در دانشگاه کانزاس تأکید می کند: نرم تنانی از این نوع معمولا در فسیل ها مشاهده نمی شوند، مگر اینکه بسرعت در محفظه ای مانند این پیله گرفتار و از پوسیدگی محافظت شوند.

محققان آمریکایی به تازگی موجودی عجیب و غریب را درون پیله‌ای 200 میلیون ساله در قطب جنوب کشف کردند.

به گزارش ایسنا، موجود عجیب گرفتار در این میکروفسیل باستانی، یک جانور با بدنی بطول 25 میکرون و هسته نعل اسبی شکل است که در اواخر دوره تریاس می‌زیسته است.

«بنجامین بامفلور» سرپرست تیم تحقیقاتی از موسسه تنوع زیستی در دانشگاه کانزاس تأکید می کند: نرم تنانی از این نوع معمولا در فسیل ها مشاهده نمی شوند، مگر اینکه بسرعت در محفظه ای مانند این پیله گرفتار و از پوسیدگی محافظت شوند.

بررسی های صورت گرفته نشان می دهد، این موجود نرم تن میکروسکوپی در حدود 200 میلیون سال قبل درون پیله مخاطی یک زالو در زیر آب یا یک لاشبرگ مرطوب جای گرفته است.

تنها نمونه دیگر از این گونه یک پیله 125 میلیون ساله میزبان کرم لوله‌ای است که در منطقه Svalbrad کشف شد.

«بامفلر» با همکاری «اویند مرستراپ» متخصص میکروفسیل شناسی دانشگاه کپنهاگ موفق به شناسایی این موجود عجیب از گونه Vorticella‌ شد.

نتایج این تحقیق در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم (PNAS)‌ منتشر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.