آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
0بازدید

بازداشت مدیران یک شرکت فروش خودرو

در پی شکایت بیش از 818 نفر از شرکت ر . خ . د مبنی بر کلاه برداری و خیانت در امانت و حیف و میل وجوه دریافتی از ثبت نام کنندگان پیش خرید کامیون، مدیرعامل و اعضاء هیأت مدیره شرکت بازداشت و دفاتر شرکت پلمپ شد.

به گزارش موج، بیش از سه هزار نفر برای خرید کامیون با شرکت ر . خ . د قرارداد منعقد کرده اند و مسئولان شرکت وجوه دریافتی را در غیر از موضوع قرارداد صرف نموده و موجبات حیف و میل وجوه دریافتی را فراهم کرده بودند. 

طبق مدارک شرکت مبلغی بالغ بر 172302735500 ریال از سوی متقاضیان خرید خودرو به حساب شرکت واریز شده است و بخش عمده ای از این مبلغ توسط مدیرعامل و اعضاء هیأت مدیره صرف خرید وسیع املاک و نیز خرید یک شرکت تراکتورسازی شده است.

از طرفی شرکت از بابت اسناد اعتباری (LC) جمعاً مبلغ 155412329857 ریال به بانک های ملت، صادرات، ملی و تجارت بدهکار می باشد و به رغم اتمام مهلت باز پرداخت آنها تاکنون نسبت به تسویه وجوه دریافتی اقدام نکرده است.

لذا با توجه به این موارد و اعلام شکایت متعدد کیفری علیه مدیرعامل و هیات مدیره شرکت دایر بر کلاهبرداری، پرونده کیفری در این خصوص تشکیل و پس از انجام تحقیقات گسترده و لازم و سیر مراحل قانونی نهایتاً دستور بازداشت نامبردگان از طرف حوزه قضائی شهرستان صوفیان صادر و پس از جلب و تفهیم اتهام مبنی بر کلاهبرداری با صدور قرار قانونی متناسب به مبلغ 30 میلیارد تومان و به لحاظ عجز از توثیق وثیقه برای بازداشت روانه زندان شدند. 


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.