آخرین خبرعکس العمل دانش آموزی که از رهبر انقلاب نامه دریافت کرد
1بازدید

مدارک دانشگاههای آمریکا ارزیابی شد

اعتبار مدارک دانشگاههای آمریکا در آذرماه از سوی اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم مورد بررسی قرار گرفت که بر این اساس 51 دانشگاه در ردیف دانشگاههای نامعتبر آمریکا شناسایی شد.

به گزارش مهر، بر اساس اعلام اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم، تعداد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌ عالی‌ امریکا که در ردیف گروه یک یا ممتاز قرار گرفته اند به 89 دانشگاه می رسد.

در این میان حدود 271 دانشگاه نیز در گروه دو یا خوب قرار گرفته اند اما اداره کل دانش آموختگان پیشنهاد کرده که اگر چه‌ مدارک‌ دانشگاه‌های‌ گروه‌ دو ارزشیابی‌ می‌شود، اما توصیه‌ می‌شود‌ در دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد (Master) و دکتری(Ph.D)تنها در دانشگاه‌های‌ گروه‌ یک ادامه‌ تحصیل‌ داده‌ شود.

پیش از این اعلام شد که مدارک 50 دانشگاه آمریکا بی اعتبار است، در حال حاضر یک دانشگاه به این لیست افزوده و تعداد نامعتبرها به 51 دانشگاه افزایش یافت.

لیست کامل دانشگاههای معتبر و نامعتبر در آدرس http://www.msrt.ir/sites/Grad_Dept/2/آمریکا.aspx اعلام شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.