آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
1بازدید

گلایه از برخورد تبعیض‌آمیز با سیل دشتستان

نماینده مردم دشتستان در خانه ملت گفت: با گذشت بیش از یک ماه از سیل دشتستان تاکنون هیچ گونه تسهیلاتی به سیل‌زدگان اعطا نشده است.
 
سید مهدی موسوی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت: پس از گذشت بیش از یک ماه از سیل دشتستان متأسفانه تا کنون هیچ گونه تسهیلاتی به سیل‌زدگان این شهر اعطا نشده و تنها بعضی کمک‌های محدود مانند توزیع مواد غذایی از سوی سازمان هلال احمر به برخی از سیل‌زدگان انجام شده است.

وی افزود: علی‌رغم اینکه در این سیل بخشی از لوازم خانه ساکنان شهر از بین رفته اما هیچ گونه تسهیلاتی به خسارت‌دیدگان داده نشده و تنها مبلغ پرداختی به آنان 2 میلیون تومان به ازای هر یک از کشته شدگان این حادثه به خانواده‌های آنان است که آن هم از سوی هلال احمر پرداخت شده است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: موضوعی که در اینجا موجب ناراحتی می‌شود برخورد تبعیض‌آمیز مسئولان با حادثه دیدگان سیل دشتستان و زلزله‌زدگان در خراسان جنوبی است و از سوی دیگر سازمان صدا‌و‌سیما نیز حاضر نیست واقعیات موجود در دشتستان را پوشش بدهد که این مسائل نارضایتی مردم را به همراه داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.