آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
2بازدید

نام مسي باز هم براي رونالدو دردسرسازشد

ستاره رئال‌مادريد قبل از ديدار دوستانه تيم ملي کشورش با اکوادور با يک هوادار پرتغالي درگير شد.

به گزارش ايسنا، کريستيانو رونالدو که براي بازي دوستانه تيم ملي پرتغال با اکوادور به کشورش رفته است، با يک هوادار درگير شد.

کاپيتان تيم ملي فوتبال پرتغال به محض ورود به کشورش با هواداري که از او تقاضاي امضا داشت روبه‌رو شد اما مهاجم رئال مادريد درخواست هموطن خود را رد کرد که منجر به خشم هوادار پرتغالي شد. اين هوادار خشمگين در واکنش به رفتار ستاره رئال‌مادريد نام مسي را فرياد زد.

هر چند CR7 از حرکت هموطنش به خشم آمد و نشانه‌هاي ناراحتي در چهره او پديدار شد اما در نشست خبري قبل از بازي اعلام کرد که چنين حرکاتي باعث کم شدن علاقه او به کشورش نخواهد شد. رونالدو که روزهاي خوبي را با رئال‌مادريد پشت‌سر نمي‌گذارد، افزود: "صددرصد آماده اين بازي نيستم. از ناحيه عضله احساس درد خفيفي مي‌کنم اما آمده‌ام تا بازي کنم. با پزشکان بيشتر صحبت خواهم کرد اما ترجيح مي‌دهم، بازي کنم."

دو تيم پرتغال و اکوادور بامداد پنجشنبه در پرتغال برابر هم صف‌آرايي دوستانه‌اي خواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.