آخرین خبردانش‌آموزان برای انتقام خون آقای شهید از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند
1بازدید

آمادگی بسیج برای همکاری با دولت در نظارت

معاون روابط عمومی بسیج آمادگی این نهاد برای همکاری با دولت در حوزه نظارت بر قیمت ها را اعلام کرد و گفت: دولت یکبار در مرحله اول هدفمندی همکاری موفقی را با بسیج تجربه کرده است.

اسماعیل احمدی در گفتگو با مهر درباره همکاری بسیج با دولت برای نظارت بر قیمت ها که از سوی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعلام شده است، اظهار کرد: پیشتر هم دولت در اجرای مرحله اول هفمندی یارانه ها از بسیج کمک گرفته است.

وی افزود: در ارتباط با موضوع همکاری بسیج در عرصه های مختلف همواره اعلام شده است که بسیج برای همکاری با دولت آماده است همان طور که سپاه در جنگ به خوبی از ظرفیت بسیج استفاده کرد و به فرموده آقا" اگر بسیج نبود سرنوشت جنگ طور دیگری رقم می خورد."

احمدی با بیان اینکه در حال حاضر هم در شرایط جنگی قرار گرفته ایم که البته اکنون با جنگ اقتصادی مواجه هستیم، تصریح کرد: بسیج اقشار مختلفی نظیر اصناف، کارگری، اساتید، پزشکی و ... دارد که هم توان تولید فکر، ترویج و راهکار را دارند و هم می توانند وارد رایزنی و مذاکره با بازاریان شوند.

وی ادامه داد: بسیج سازندگی هم در مباحث سازندگی و عملیاتی نقش آفرینی می کند و علاوه بر به کارگیری نیروهای دانشجویی و دانش آموزی بسیج در بحث سازندگی، وارد حوزه تولید هم شده است.

معاون روابط عمومی بسیج با بیان اینکه بسیج در شرایط اقتصاد مقاومتی رویکرد خاصی در این حوزه در پیش گرفته است، گفت: دولت اگر بتواند برنامه ریزی کرده و پشتیبانی لازم را از بسیج به عمل بیاورد، بسیج آماده همکاری با دولت در بخش های مختلف از جمله نظارت بر قیمت ها است.

وی با اشاره به بخشی از همکاریهای بسیج با دولت در اجرای مرحله اول هدفمندسازی یارانه ها عنوان کرد: اگر چه این مسئله رسانه ای نشد اما بسیج نقش ویژه ای در اقناع مردم برای اجرای هدفمندی و گفتگو با بازاریان برای جلوگیری از افزایش قیمت ها داشت.

احمدی خاطر نشان کرد: دولت یک بار همکاری با بسیج را در مرحله اول هدفمند سازی یارانه ها تجربه کرده است و اگر شرایط را فراهم کند بسیج می تواند در موضوع نظارت بر قیت ها همکاری لازم را با دولت داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.