آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
3بازدید

احتمال کاهش دوباره نرخ پیش فروش سکه

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه روند کاهشی قیمت دلار، طلا و سکه در بازار بر نرخ سکه های پیش فروشی تاثیرگذار است، گفت: از طرح پیش فروش سکه مرحله دوم استقبال نشد.

به گزارش مهر، محمود بهمنی با اشاره به روند کاهشی قیمت دلار و سکه در بازار، از احتمال کاهش قیمت سکه های پیش فروشی بانک مرکزی خبراد.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه کاهشی بودن قيمت طلا در بازارهای جهانی و داخلی بر روی نرخ سکه های پیش فروشی تاثیر می گذارد، عنوان کرد: از سوی دیگر قیمت دلار هم روندی نزولی دارد که همین امر هم بر کاهش قیمت سکه و طلا تاثیرگذار است.

وی به عدم استقبال از طرح پیش فروش سکه در مرحله دوم اشاره و تصریح کرد: این در حالی است که انتظار می رفت در این مرحله نیز مانند مرحله اول از طرح پیش فروش استقبال شود.

بهمنی دلیل اصلی عدم استقبال از طرح پیش فروش در این دوره را کاهش نرخ طلا و دلار در بازارهای جهانی و داخلی ذکر کرد و از  تزریق میزان قابل توجه ارز به مرکز مبادلات ارزی برای تامین نیازهای واقعی کشور خبرداد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.