آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
3بازدید

بحران سوریه در « سایه های شهرشلوغ»

مستند «سایه‌های شهر شلوغ» درباره وقایع اخیر کشور سوریه از شبکه مستند پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مستند «سایه های‌شهرشلوغ» که با نگاهی به وقایع اخیر کشور سوریه در شبکه مستند تولید شده، فردا دوشنبه 2 اردیبهشت ماه، ساعت 22 از شبکه مستند پخش می‌شود.

فیلم مستند «سایه‌های‌شهرشلوغ» به کارگردانی محسن سوهانی با نگاهی تحلیلی به موضوع بحران سوریه در دو کشور سوریه و ترکیه ساخته شده است.

مستند «سایه‌های شهرشلوغ» با نگاهی تحلیلی و همه جانبه به موضوع بحران کشور سوریه می پردازد و در آن علاوه بر تصاویربکر با بسیاری از صاحبنظران، کارشناسان و فعالان سیاسی ازجمله ابراهیم جعفری، آناس الشامی، ابراهیم محمد علی،  پروین ابراهیم، حسین راغب و آتیلا کایا گفتگو می‌شود.

«سایه‌های شهر شلوغ» محصول شبکه مستند سیما است و جامع ترین مستندی به شمار می‌رود که تا کنون در ارتباط با موضوع کشور سوریه در دو کشور سوریه و ترکیه تصویر برداری شده است.

برخی از عوامل این مستند عبارتند از: نویسنده و کارگردان، محسن سوهانی، تهیه کننده ابراهیم جاهد، تدوینگر و صدا گذار فرزام محبی و تصویر بردارابراهیم آکبو لوت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.