آخرین خبرعکس العمل دانش آموزی که از رهبر انقلاب نامه دریافت کرد
3524بازدید

دستگيري تبليغات‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏چي‏هاي زن در كيش!

از مدت‏ها پيش به اين سو، كساني كه قصد نفوذ در ميان جوانان ايراني و جذب آنان را داشته‏اند، از ميان زنان برگزیده مي‏شوند كه با استفاده از جذابيت‏هاي زنانه و فريب جوانان آنان را به بهایيت مي‏خوانند؛ جالب آن كه اين مبلغان از طريق همين جوانان لو رفته و چندين نفر از آنان چند روز پيش در جزيره كيش دستگير شدند.

رهبران فرقه منحرف بهایيت براي به انحراف كشانيدن جوانان و تبليغ بهایيت از شگردهاي خبيثانه‏اي استفاده مي‏كنند.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، رؤساي اين فرقه منحرف كه با بودجه ميلياردي آمريكا و انگليس، سال‏هاست كه در حمايت ويژه اسرائيل در سرزمين‏هاي اشغالي سكنا گزيده‏اند، به دليل نفرت و انزجار مردم ايران از مسلك استعمار ساخته بهایيت، دست به تبليغاتي به روش آندلسي زنده‏اند.

بنا بر اين گزارش، از مدت‏ها پيش به اين سو، كساني كه قصد نفوذ در ميان جوانان ايراني و جذب آنان به بهایيت را داشته‏اند، از ميان زنان بهایي برگزیده مي‏شوند كه با استفاده از جذابيت‏هاي زنانه و فريب جوانان آنان را به بهایيت مي‏خوانند.

اين در حالي است كه اين مبلغان از طريق همين جوانان لو رفته و چندين نفر از آنان چندي پيش در جزيره كيش دستگير شدند. دستگير شدگان كه بیشتر تهراني و برخی نيز از بیرون آمده بودند، با در دست داشتن جزوات بهایيت چاپ آلمان، اقدام به فريب دادن جوانان و مسافران كيش مي‏كردند كه با اعتراض مردم و اطلاع به مقامات مسئول دستگير شدند.

گفتني است، استفاده از مسائل جنسي براي جذب جوانان و كشاندن آنان به انحرافات اخلاقي از اصول اوليه و بديهي مبلغان بهایي است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۸ ۱۱:۴۳

چند روز پیش یک مبلغ مسیحی، آشکارا در اتوبوس ولیعصر به تجریش داشت تبلیغ مسیحیت میکرد واز اسلام بد می گفت که البته با واکنش برخی روبرو شد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۸ ۱۰:۱۸

بهاييت بعضي از اصول دين اسلام را قبول ندارد. بنابراين بايستي به جوانان بيشتر اطلاع رساني شود كه فريب آنها را نخورند.آنها خارج از چارچوب دين اسلام هشتند.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۸ ۱۰:۱۷

دولت چرا برخورد نمی کند اول سکوت میکنند تا اینها پیاده نظام تشکیل دهند بعدا برخود نمایند که هزینهاش سنگین تر خواهد بود!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۸ ۱۰:۱۴

این خبر یک دروغ است.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۸ ۰۸:۲۰

سلام. اگاهی دادن به نسل جوان با استدلالات منطقی توسط علمائ حوزه ودانشگاه در سطح مدارس ودانشگاهای کشور ضرورت بسیار جدی دارد

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۸ ۰۷:۱۹

عین این کارها را ما در کانادا شاهد هستیم که اینها چگونه را توسط دختران نوجوان اکثر قربانیان که مرد هستند را گول میزنند. ایران در مورد اینها خیلی سهل انگاری میکنند. کار دیگر اینها جاسوسی هست.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۸ ۰۶:۳۱

نکته قابل توجه در مورد این فرقه ضاله این است که چون اساس عقاید ضاله آنها بر پایه اصول اعلام شده خودشان همانند پایان یافتن دین مبین اسلام و تخریب مکه مکرمه و تبدیل مسجد النبی به پارک عمومی و از این نوع مزخرفات است . پس از تبلیغات و خرج میلیون ها دلار آمریکایی و اسراییلی و بکار گیری تاکتیک ها خاص مانند بکار گیری زنان و و و بزودی در می یابند که اینگونه چرندیاتشان فقط به درد خودشان میخورد و بس و باید بروند به سراغ همان آمریکایی ها و اسراییلی های همفکر خودشان .
ابرار

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۸ ۰۶:۲۷

agar man ghodrati dashtam en goosfandaneh bahayi ra nemikooshtam. zireh aftabeh garmeh be sakhtarin kar vadareshan mikardam man khoodam hazerm

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۷ ۲۳:۰۹

بخوانید

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۷ ۲۲:۳۲

درست نیست.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۷ ۱۲:۵۷

اخيرا در بخش ماهواره اي كانال جديد نيز مبادرت به بخش برنامه مي نمايند.
البته اين نيز از بيخردي صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران وشركت مخابرات است.
در بسياري از كشور ها رفع نياز مردم از طريق تلويريون كابلي انكام مي شود مثلا در كشور هاي آسياي ميانه شبكه كابلي بنام ALATV hsj كه گزيده اي از بهترين كانال هاي ورزشي، علمي، فيلم وخبري را به همراه شبكه هاي محلي كشورها را كه در حدود 60 كانال است انتخاب نموده و از طريق كابل در اختيار مردم گذاشته و ماهيانه نيز پولي را دريافت مي كند جالب آنكه بسيار از اين كانال ها هم براي استفاده بيشتر ترجمه همزمان هم به روسي مي شود. از اين طريق هم نياز مردم تامين مي شود و هم مردم از شر كانال هاي مزخرف نجات پيدامي كنند ونياز مردم براي ارتباط با جهان هم تامين مي گردد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۷ ۰۲:۵۲

بهاییان مخصوصا در خارج کشور جز جمعی از ایرانیها هستند که‌ فاقد حس وطنپرستی یا وطندوستی هستند
اینها با پشت گرمی آمریکا صاحب مشاغل پولساز و بدتر از اینها شبکه‌ های رادیویی و تلویزیونهای ضد ایرانی رو چه‌ از لحاظ نیروی انسانی و تبلیغاتی تغذیه‌ میکنند
من شاید اینهارو نجس یا کثیف نپندارم
ولی این جماعت همیشه‌ دست به‌ کارهای مزدورانه‌ زده‌اند.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۲۳:۴۷

بی عرضگی ما را میرساند که اینگونه یک مذهب ساختگی را زیر گوش ما تبلیغ میکنند !! و ما در خواب خرگوشی هستند !! نیروهای اطلاعاتی باید نظارت بیشتری داشته باشند تا جوانان را اغفال نکنند !!

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۲۱:۰۷

خدا ریشه همشونو از زمین برداره!

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۲۰:۲۰

باسلام ممنون از دستگاه مربوطه که این ملعولین را دستگیر نموده اند انشاءا...دستگاه قضایی هم با انهابرخورد جدی نمایند .

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۱۶:۴۵

درباره روش اندلسی بیشتر توضیح بدهید لطفاً.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۱۶:۱۶

باید دين خودمان را درست تبليغ كنيم تا همه جذب شوند.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۱۶:۰۹

خداوند بر عذاب این فرقه ضاله بهاییت بیافزایید

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۱۶:۰۲

این افراد باید از جهان ربشه کن شوند

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۱۵:۴۱

www.bahairesearch.ir یکی از بهترین سایت ها در نقد و مبارزه با بهاییت.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۱۳:۴۰

باید به این زودی ها ولشون نکنند
یک کاری کنند که دیگه جرات نکنند اسن بهائیت بیاورند

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۱۳:۱۷

خوب است با قدرت هر چه بیشتر جلو این کار را گرفت که وظیفه اصلی برعهده دستگاهای فرهنگی است تا جوانان را به سوی فرهنگ اصیل تشیع راهنمایی نمایند

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۲۶ ۱۲:۱۸

اگر مبلغان از طریق همین جوانان لو رفته اند، چه باک از تبلیغ؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.