آخرین خبردانش‌آموزان برای انتقام خون آقای شهید از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند
1بازدید

اعتراض 200 کارمند در وزارت ورزش

کارمندان قراردادی وزارت ورزش به دلیل پرداخت نشدن مطالبات‌شان اعتراض کردند.

به گزارش فارس، ۲۰۰ نفر از کارمندان وزارت ورزش به دلیل عدم پرداخت حقوق و مطالبات‌شان در وزارت ورزش اعتراض و تحصن کردند.

این کارمندان به این موضوع معترض هستند که از ابتدای سال نه قراردادی با آنها امضاء شده و نه حقوقی گرفته‌اند. رمضان‌پور، مدیر حراست وزارت ورزش سعی در متفرق کردن این افراد داشت که موفق نشد. کارمندان وزارت ورزش هم‌اکنون در لابی این ساختمان منتظر رسیدگی به اعتراضات‌شان هستند.

این در حالی است که نصرالله پریچهره، مسئول امور اداری وزارت ورزش، درباره اعتراض کارمندان این وزارت‌خانه گفت: حقوق کارمندان کامل داده شده و امسال افزایش حقوق‌ها را نداده‌اند. شاید اعتراض آنها به این دلیل باشد که می‌ترسند قراردادشان تمدید نشود.

وی درباره تمدید قرارداد کارمندان هم اظهار داشت: منتظر دستورالعمل ضوابط اجرایی هستیم. پیش‌نویس آن برای ما ارسال شد، اما به دلیل یکی دو اشکالی که داشت قرار است تا هفته آینده در اختیار ما قرار بگیرد.

صحبت‌های با تعدادی از کارمندان این وزارت‌خانه حاکی از این است که حقوقی به کارمندان پرداخت نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.