آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
1بازدید

به رویانیان کمک خواهم کرد

پرسپولیس و خلعتبری به توافق لازم رسیدند

رفتن خلعتبری به لیگ امارات به ضرر کل فوتبال ایران خواهد بود. به همان دلیل که به حفظ جواد نکونام کمک کردیم به پرسپولیس هم در جذب خلعتبری کمک خواهیم کرد. خوشبختانه پرسپولیس و خلعتبری به توافق‌ لازم رسیده و تنها رضایت عجمان مانده است.

سرپرست سازمان لیگ می‌گوید باشگاه پرسپولیس و محمدرضا خلعتبری به توافق لازم رسیده‌اند و برای حضور این بازیکن در لیگ ایران تنها موافقت باشگاه عجمان امارات ضرورت دارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی تاج که برای حضور در نشست هم‌اندیشی 9 باشگاه لیگ برتری با سازمان لیگ به آکادمی ملی فوتبال آمده بود، در جمع خبرنگاران درباره جلسه صبح امروزش (دوشنبه) با محمدرضا خلعتبری بیان کرد: خلعتبری را دوست دارم و مهم نیست که او در چه باشگاهی در ایران بازی می‌کند، ‌بلکه آمدنش به لیگ برتر ایران و بازی نکردن در لیگ جدید امارات اهمیت دارد. رویانیان هم قدم‌های بسیار مثبت زیادی برداشته و او را به پرسپولیس نزدیک کرده است.

وی ادامه داد: رفتن خلعتبری به لیگ امارات به ضرر کل فوتبال ایران خواهد بود. به همان دلیل که به حفظ جواد نکونام کمک کردیم به پرسپولیس هم در جذب خلعتبری کمک خواهیم کرد. خوشبختانه پرسپولیس و خلعتبری به توافق‌ لازم رسیده و تنها رضایت عجمان مانده است.

سرپرست سازمان لیگ همچنین درباره جلسه امروزش با مدیران عامل باشگاه‌ها که از ساعت 13 در آکادمی ملی فوتبال آغاز شده است، توضیح داد: با 9 مدیرعامل باشگاهی که قرار است کارشناسان AFC از ورزشگاه‌هایشان بازدید به عمل آورند، جلسه داریم و نکاتی را به آنها گوشزد می‌کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.