رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرقطع کالابرگ ۳۰ تا ۴۰ میلیون نفر تکذیب شد
1بازدید
۰

استقرار کارشناسان کمیته تحقیق و تفحص در کارخانجات خودرو ساز

یک عضو کمیسیون صنایع از آغاز روند تحقیق و تفحص از خودروسازان خبر داد و گفت: از فردا کارشناسان کمیته تحقیق در کارخانجات خودرو ساز مستقر می‌شوند.

علی علیلو در گفت‌وگو با تسنیم، از آغاز جلسات کارشناسی کمیته تحقیق و تفحص مجلس از خودروسازان خبر داد و اظهارداشت: این کمیته در حال جمع آوری اطلاعات و تشکیل کمیته‌های جانبی تخصصی است تا در زمان مقرر نتایج  خود را در صحن علنی مجلس قرائت نماید.

وی با اشاره به اینکه کمیته تحقیق و تفحص در روند تحقیقات خود میزان تولید و وضعیت صنعت خودرو سازی کشور را مورد بررسی قرار خواهد داد، افزود: تمام تلاش خود را می‌کنیم تا با حداقل بودجه بررسی این موضوع را انجام دهیم.

 این عضو کمیسیون صنایع اضافه کرد: هم اکنون روند تحقیقات آغاز و از فردا کارشناسان این کمیته در شرکت های خودروساز مستقر خواهند شد به نحوی که امیدوارم با همکاری خودروسازان تحقیق و تفحص از این حوزه در حداقل زمان تعیین که براساس قانون 6 ماه است تمام گردد.

 وی با بیان این که در روند تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی در صدد آسیب شناسی این صنعت و ارائه راهکار هستیم، افزود: تمام ابعاد صنعت خودرو بررسی و با همکاری خودروسازان راهکارهای عملیاتی ارائه خواهد گردید.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.