آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
1بازدید

نجات محکوم به اعدام از دار مجازات در زنجان

با تلاش رییس شورای حل اختلاف شهرستان زنجان و کارکنان شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای زنجان، زن 20 ساله‌ای که به دلیل قتل عمد پسرعموی 9 ساله‌اش محکوم به قصاص نفس شده بود از دار مجازات نجات یافت.

به گزارش ایسنا ، به نقل از روابط‌عمومی دادگستری‌کل استان زنجان، این زن 20 ساله به هویت "گ - م" که به قتل عمد "م-م" پسرعموی 9 ساله‌اش اقرار کرده و به قصاص نفس محکوم شده بود از مرگ نجات یافت.

بر اساس این گزارش، این زن علت ارتکاب به قتل را انتقام‌گیری از عمویش که در امر ازدواجش کارشکنی کرده بود عنوان و نحوه قتل را بستن روسری‌ به دور گردن مقتول اعلام کرد، علت مرگ بر اساس اعلام پزشکی قانونی نیز خفگی ناشی از فشار به عناصر حیاتی گردن اعلام شد.

پس از اقرار متهم به قتل عمد و تقاضای اولیای دم مبنی بر قصاص، این زن در شعبه 7 تجدیدنظر و کیفری استان به قصاص نفس محکوم و رای در شعبه 27 دیوان عالی کشور تایید شد.

با ارسال پرونده به شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب زنجان، با تلاش محمدتقی فتحی، رییس شورای حل اختلاف زنجان و کارکنان اجرای احکام رضایت بدون قید و شرط از خانواده مقتول اخذ و متهم از دار مجازات نجات یافت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.