آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
3بازدید

جدال دایی و صالحی در حقوقی‌ترین شب «۹۰»

برنامه «۹۰» در این هفته کارش را با بررسی یک عمل جوانمردانه آغاز کرد. مجتبی موردی‌زاده، فوتسالیست تیم حفاری اهواز است که در دیدار با دبیری تبریز در حالی که می‌توانست توپ را به گل تبدیل کند، به محض دیدن بازیکن حریف که روی زمین افتاده توپ را به بیرون زد.

جدال دایی و صالحی در حقوقی‌ترین شب «۹۰»
جدال دایی و صالحی در حقوقی‌ترین شب «۹۰»کم شدن روز به روز تماشاگران فوتبال در ورزشگاه‌های ایران، کار را به جایی رساند که برنامه «۹۰» دقایق زیادی از برنامه این هفته خود را به بررسی این مسأله اختصاص داد.

برنامه «۹۰» در این هفته کارش را با بررسی یک رفتار جوانمردانه آغاز کرد. مجتبی موردی‌زاده، فوتسالیست تیم حفاری اهواز ‌در دیدار با دبیری تبریز، در حالی که می‌توانست توپ را به گل تبدیل کند، به محض دیدن بازیکن حریف که روی زمین افتاده، توپ را به بیرون زد.

برنامه سازان «۹۰» با این بازیکن ارتباط تصویری برقرار کردند تا درباره این حرکتش با او صحبت کنند. فردوسی‌پور به موردی‌زاده گفت که اگر جای او بود در آن موقعیت حتما یک ضربه «چیپ» خوب می‌زد! اما موردی‌زاده تأکید کرد که از کودکی در زادگاهش اندیمشک، بازی جوانمردانه را آموخته و همیشه آن را رعایت می‌کند.

بحث بازی جوانمردانه شاید مجالی بود تا بینندگان برنامه از ابتدا با موضوع سؤال پیامکی برنامه که تلخ بود، روبه‌رو نشوند. «۹۰» این هفته دلیل کم شدن روز به روز تماشاگران فوتبال در ورزشگاه‌های ایران را بررسی کرد؛ تماشاگرانی که همیشه برگ برنده فوتبال ایران در آسیا بوده‌اند و بار‌ها برای فوتبال ایران امتیازهای ارزشمندی گرفته‌اند، این روز‌ها کمتر میلی به رفتن به ورزشگاه‌ها دارند.

برای ورود به این بحث، نخست گزارشی پخش شد که راوی در آن برخی از دلایل احتمالی کاهش ‌تماشاگران را برشمرد. از جمله این دلایل می‌توان به رسیدن فصل سرما، دور بودن بیشتر ورزشگاه‌ها از مرکز شهر‌ها، گران شدن بلیت، نبود امکانات استاندارد در ورزشگاه‌ها و رفتار نامناسب با تماشاگران، پخش دیدارهای زیبای اروپایی از تلویزیون و بالا رفتن سلیقه هواداران و در نقطه مقابل پایین آمدن کیفیت بازی تیم‌های ایرانی، اشاره کرد.

*** ‌نخستین مهمان تلفنی

سعید آذری، مدیرعامل باشگاه ذوب آهن، نخستین کسی بود که روی خط برنامه آمد. او تأکید کرد که دلیل جدایی لوکا بوناچیچ از این تیم، مشکل کلیه این مربی بوده و دلیل دیگری نداشته است.

فردوسی‌پور بنا به عادت مألوف خود از آذری اجازه خواست که قانع نشود! مدیرعامل ذوب آهن هم گفت که قصدش این نیست که او را قانع کند.

*** نشست خبری کی‌روش


در ادامه برنامه و پس از پخش گزیده چند بازی لیگ بر‌تر، گزارش مفصلی از نشست خبری سرمربی پرتغالی تیم ملی پخش شد.
 
*** تقدیر از «۹۰» در «۹۰»


مدیران صدا و سیما، از برنامه «۹۰» به عنوان پربیننده‌ترین برنامه صدا و سیما که میزان رضایت بینندگان از آن «زیاد» و «بسیار زیاد» است تقدیر کردند. بخش‌هایی از جلسه تقدیر از «۹۰» در برنامه این هفته پخش شد.

*** مقایسه لیگ بر‌تر با لیگ‌های اروپایی

در برنامه «۹۰» تاریخ اتمام لیگ‌های اروپایی با لیگ بر‌تر ایران مقایسه شد که نشان می‌داد تمام لیگ‌های اروپایی نزدیک یک ماه پس از لیگ بر‌تر ایران به پایان می‌رسند. فردوسی‌پور از این موضوع به ‌نکته مثبتی در برنامه ریزی لیگ یاد کرد.

*** نخستین حضور «آریا هاسه گاوا» در «۹۰»!


کارلوس کی روش اعلام کرده که به دنبال یک بازیکن دورگه جدید برای تیم ملی است. این بازیکن در لیگ ژاپن بازی می‌کند و «آریا جسور هاسه گاوا» نام دارد. به همین منظور در برنامه «۹۰» آیتمی درباره این بازیکن پخش شد تا فوتبال‌دوستان ایرانی با او آشنا شوند.

*** اتهام جدید علیه یک داور لیگ برتری


اکبر ایران‌منش، مدیرعامل باشگاه مس به هنگام بررسی عملکرد تیم داوری دیدار تیمش برابر پرسپولیس روی خط برنامه آمد و گفت که داور بازی اصفهانی بوده و هوای تیم شهرش ـ ذوب آهن ـ را داشته و کاری کرده که مس در جدول پایین برود!

خداداد افشاریان که به عنوان کار‌شناس داوری در برنامه حاضر بود، بلافاصله با انتقاد شدید از ایرانمنش گفت: «آقای صالحی داوری است که در فوتبال ایران زحمت می‌کشد و به هیچ وجه به خاطر یک تیم آبروی کاری‌اش را نمی‌برد‌».

افشاریان همچنین از ایران‌منش خواست که از رفتار عصبی و نامتعارف سرمربی تیمش دفاع نکند. ایران‌منش هم از افشاریان خواست که از رفتار نامتعارف داوران دفاع نکند!

مدیرعامل مس در پایان گفت که مردم کرمان باید بدانند چه بلایی بر سر تیمشان آمده! فردوسی‌پور در پاسخ به او گفت: «طوری حرف می‌زنید که انگار تیمتان مثلا با نتیجه دو بر یک باخته!»

پرویز مظلومی هم در ادامه روی خط آمد؛ اما وقتی فردوسی‌پور گفت که «گفت‌و‌گوی کوتاهی» با او خواهد داشت، گفت: «اگر قرار است کوتاه حرف بزنم بهتر است قطع کنم‌».

وی در ادامه گفت: «داور هر کاری خواست کرد و من هم با احترام با او صحبت کردم. بازیکنانم پس از پنالتی ناآرام بودند و من خواستم آن‌ها را آرام کنم. ما در شهر خودمان دقیقه دو گل ناحق خوردیم. بعد هم علیه ما پنالتی گرفتند و ما را اخراج کردند. تیم ما ته جدولی است و یک امتیاز هم برای ما یک امتیاز است‌».

فردوسی‌پور هم گفت: «مگر فوتبال مثل والیبال است که‌ تایم اوت ‌داشته باشد که شما بازیکنانتان را به کنار زمین فراخواندید؟»

مظلومی پاسخ داد: «محترمانه‌ترین اعتراض را من انجام دادم. الفاظ خیلی بدی علیه من استفاده شد و من برابر هتاکی آن‌ها بهترین کار را کردم که عدد چهار را نشانشان دادم‌».
 
*** باز هم دایی


گزارش بعدی برنامه «۹۰» درباره حکم محرومیت علی دایی بود که از سوی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال اعلام شد و واکنش شدید دایی و رویانیان را هم در پی داشت.

*** مهمان ویژه


علیرضا صالحی، رئیس کمیته استیناف فدراسیون فوتبال مهمان ویژه «۹۰» بود. با حضور او، رفیعی، حقوقدان فوتبال و علی دایی هم روی خط برنامه آمدند.
رفیعی گفت: «محمود یاوری پس از یک بازی گفت داور عدالت را رعایت نکرده و دایی هم گفته بود که داور طرف تیم حریف غش کرده بود؛ هر دو یک معنی می‌دهند. نمی‌گویم که واژه غش کردن درست است اما مربیان کجا باید حرفشان را بزنند. خود صالحی در تلویزیون از لفظ رشوه استفاده کرد. رأی کمیته انضباطی که دایی دو جلسه محروم شد یک اشتباه بزرگ داشت و استیناف هم آن را تشدید کرد‌».

صالحی در مقام پاسخگویی گفت: «حرف‌های دایی مانند حرف‌های یاوری نبود. در آیین نامه انضباطی فوتبال بر خلاف آیین دادگستری کیفری، کمیته استیناف می‌تواند رأی کمیته انضباطی را تشدید کند. ضمن اینکه ما حکم را تشدید نکردیم بلکه اصلاح کردیم‌».
رفیعی گفت: «دایی را به خاطر اظهارنظر خلاف واقع محروم کرده‌اند؛ مگر حکم پرونده قهرمانی مشخص شده که این حکم صادر شده؟»

در ادامه علی دایی مهمان تلفنی برنامه شد و گفت: «آقای صالحی! من درباره پرونده دیگران دخالتی نکردم؛ اما اگر قرار است ‌کسی درباره پرونده دیگران نظری ندهد، چرا آقای عباس موسوی درباره پرونده من نظر داد و بعد هم عضو کمیته استیناف شد؟ صالحی چند بار به من توهین کرده ‌‌و مدعی است که حرف من درباره قهرمانی یعنی من گفته‌ام که او رشوه گرفته است! در حالی که از حرفم چنین استنباطی نمی‌شد، چون توضیح دادم که چرا آن حرف را زده‌ام‌».

دایی افزود: «عباس موسوی امشب (دوشنبه) در مصاحبه‌ای مرا تهدید کرده است. موسوی و صالحی به صرف اینکه قاضی هستند، حق ندارند به من توهین کنند. یقینا حق شکایت از آن‌ها برای من محفوظ است. چرا کمیته استیناف رأی پرونده‌ای را که در آن دنبال حق و حقوقم بودم شش ماه طول داد ولی اینجا ظرف دو ماه رأی داد؟»

صالحی پاسخ داد: «بین پرونده‌های مالی و انضباطی فرق می‌گذاریم؛ افزون بر اینکه دایی درباره پرونده قلعه نویی سخن گفته که ما گفتیم چه ارتباطی با دفاعیات دایی دارد؟ دایی گفته آرای ما سلیقه‌ای است و مدارکی دارد که رو می‌کند! این حرف تهدید است‌».

بحث و جدل دایی و صالحی تا پایان برنامه ادامه داشت و در این میان جزئیات پرونده اختلاف قلعه نویی و تراکتورسازی مطرح شد. صحبت‌ها گاهی آنقدر فنی می‌شد که مجری از طرفین می‌خواست طوری حرف نزنند که همه مخاطبان برنامه متوجه نشوند.

*** مزد بیدار ماندن!‌


در ادامه و در حالی که نزدیک به سه ساعت و نیم از برنامه گذشته بود، فردوسی‌پور گفت که بهتر است، تصاویری از لیگ دسته دو ببینیم تا آنهایی که تا این وقت شب بیدار مانده‌اند، یک بخش جالب ببینند و حال و هوایشان عوض شود.

تصاویر، یکی از دیدارهای لیگ دسته دو را نشان می‌داد که وزش باد در آن به قدری شدید بود که توپ از یک سمت زمین به سمت دیگر نمی‌رفت و داور هم بدون اعتنا به این وضعیت بازی را ادامه می‌داد!

*** باز هم دعوای داوری


آخرین بخش برنامه این هفته بررسی صحبت‌های هفته قبل امیر عابدینی علیه سعید مظفری‌زاده بود. عابدینی هفته قبل از داوری مظفری‌زاده در بازی تیمش با ملوان انتقاد کرده و گفته بود ‌او در تصمیمات اشتباهش تعمد داشته است. این هفته هم «۹۰» با عابدینی مصاحبه‌ای انجام داده بود که در آن، مدیرعامل داماش صراحتا گفت که «همان طور که مظفری‌زاده یک بار ملوان را برابر استقلال ۴ بر ۲ برنده کرد، این بار هم کاری کرد که ملوان داماش را ببرد‌».

به همین منظور، سعید مظفری‌زاده روی خط برنامه آمد تا درباره این مسأله توضیح دهد. این داور گفت: «بیشتر اعتراض عابدینی به فدراسیون فوتبال بود، نه من. من به عنوان داور، ابلاغم را از فدراسیون می‌گیرم، ولی ناظر بازی را سازمان لیگ تعیین می‌کند. اگر کسی مدعی است که در این میان تبانی صورت می‌گیرد، فدراسیون و سازمان لیگ باید پاسخ دهند. درباره حرف‌های عابدینی هم برای رعایت احترام بزرگ‌تر، مسأله را از طریق فدراسیون و کمیته اخلاق پیگیری می‌کنیم. عابدینی گفته مطالبی دارد که اگر بگوید من دیگر داوری نمی‌کنم! از ایشان می‌خواهم هر چه دارند بگویند. ضمن اینکه من مدت‌هاست به دلایلی دیگر علاقه‌ای برای داوری کردن ندارم چون انگیزه ندارم‌».

مظفری‌زاده درباره ادعای عابدینی مبنی بر اینکه او از روی عمد به سود ملوان سوت زده هم گفت: «از فدراسیون انتظار دارم که این مسأله را دنبال کند‌».

پرسش پیامکی برنامه این هفته:


به نظر شما، دلیل اصلی کاهش حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها چیست؟


* افت کیفی بازی‌ها ـ ۶۳ درصد
* امکانات نامناسب ورزشگاه‌ها و گرانی بلیت ـ ۲۸ درصد
* وضعیت نامناسب جو فرهنگی ورزشگاه‌ها ـ ۹ درصد
* تعداد شرکت کننده: بیش از ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار نفر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

yalda۱۳۹۲/۰۹/۲۷ ۱۵:۵۱

Ba salam dostan dar in sharayet fotbale ma niaz be aramesh darad khaheshan ab to asiab narizid

mohsen۱۳۹۲/۰۹/۲۷ ۱۴:۳۴

ba salam be hame havadaran va dost daran va ghadr danane zahemat aghaye mohandes daei.aghaye salehi dar had tashkhise parvande aghaye daei nabod.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۷ ۱۳:۲۸

دایی قهرمان است وشما چشم دیدنش ندارید ونمی توانید تحمیل کنید.

گیلانی۱۳۹۲/۰۹/۲۷ ۱۰:۴۷

من فقط می خواهم بدونم، آقای دایی خودش رو معصوم، قادر مطلق، دارای مطلق و ... می دونه یا نه؟ یعنی این آقا هیچ اشتباهی نکرده؟ فراموش نکنه خیانتش به تیم ملی وقتی که مثل پیرمردها در جام جهانی قدم می زد و وقتی که بدون هیچ (!) تجربه ای مربی تیم ملی ! شد.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۷ ۰۹:۳۵

با سلام
متاسفانه از بس در كميته استيناف و انضباطي كار غير قانوني انجام مي دهندامثال دايي با آگاهي به اين مسايل درمقابلشان قرار مي گيرند اگر قانون براي همه يكسان باشد آقاي دايي جرات اعتراض ندارد.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۲۰:۲۱

دم این حقوقدانی که از سوپیس وصل شد گرم واقعا صالحی را مات کرد.

سید۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۹:۴۳

بابا علی پروفسوری حقوق داره و میتونه همیشه هر چی دلش میخواد بگه

وحیدی۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۹:۳۲

کمیته استیناف اقتدار خود رو به نمایش گذاشت درود بر شرف موسوی و صالحی

وحیدی۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۹:۲۶

کمیته استیناف اقتدار خود رو به نمایش گذاشت درود بر صالحی و موسوی

reza۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۸:۴۷

bish az 10 saat be khatere 1 penaltie mashkook be daei vaght daadn vase 4 ta gol ke shirazeye meso az ham pashid mige aghaye mazloomi kootah!!!!!!!!!!!

بهنام۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۸:۰۲

همین کاری که پرویز مظلومی کردو عدد4 را به تماشاگران نشان داد اگه دایی کرده بود همان شب آقای حسن زاده بیانیه صادر میکرد و میفرمود تحریک تماشاگر بوده پرونده شکستن صندلیها در بازی تراکتور استقلال در تبریزکه فصل پیش آقای حسن زاده فرمودند در نوبت رسیدگی ست به کجا کشید؟؟؟!!!!

اکبر۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۷:۴۴

قهرمانی در هر بازی که قضاوت کرده فحش و ناسزا نصیب بازیکنان می کند و حتی بازیکنان و تماشگران را تهدید می کند که تیمتان را می بازونم.
همه شاهد بودیم که قلعه نوعی بعد از هر باخت دست های پشت پرده را عامل آن می دانست و جالب این که در آخر تیم خودش قهرمان می شد. ولی هیچ کس به او گیر نمی داد. تبانی بازی های دربی در ایران هم واضح است مثل روز

یونس۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۷:۱۰

سایت تابناک هم مخالف دایی و فردوسی پور ه ولی بونید همه مردم ایران دلشان با علی داییه حسادت و گیج بازی کافییست

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۶:۴۱

علی دایی به خاطر اینکه همیشه راستگو بوده و کار خلاف و لابی نمیکنه همیشه یک طرف دعواست چون همه مربیای دیگه یه جای کارشون میلنگه نمیتونن حرف بزنن.فوتبال ماهم که نه خیلی پاکه و همه نفرات باصلاحیتی که داشتن یه کاره ای شدن !!!(رییس استیناف ووو)

مهران۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۶:۳۱

اهای علیی دایی تو سرور ...

عاطفه۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۶:۲۱

دائی کلی بازی در می آورد تا تبرئه بشه علی کریمی خوب گفت مامان بابای عادل اسمشو اشتباهی گذاشتن امیرخان بختطره همین می گه 90 خوب نیست

علی۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۶:۱۶

آقای دایی میخواد هرطوری شده با جنجال روی داوران اثر بگذارد تا شاید قهرمان لیگ شود . او نسبت به قلعه نویی حسادت دارد . دایی اگر میتواند بدون جبهه گیری علیه داوران یک بازی را ببرد.

محمدی۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۵:۰۱

تابناک عزیز ! در مورد بازی مس و پرسپولیس ، شما هم انصاف را رعایت نکرده اید و حرفهای طرفین در برنامه 90 را منصفانه منعکس نکرده اید . آقایان فردوسی پور و افشاریان گرچه تائید کردند چند اشتباه فاحش داوری به نفع پرسپولیس و به زیان مس روی داد و از سه گل اول پرسپولیس دو گل مردود بود و چند پنالتی هم به نفع مس گرفته نشد اما به راحتی جای علت و معلول را عوض کرده و بارها با نیشخند به اقایان ایرانمنش و مظلومی گفتند ایرادهای شما به داوری قابل توجه نیست زیرا شما 6 بر هیچ باخته اید !!! این اوج بی انصافی است و اقای مظلومی سعی کرد این قضاوت اشتباه مجری و کارشناس محترم داوری را تبیین کند اما مجری و میهمان حضوری برنامه از استدلال ایشان بی اعتنا گذشتند و با نیشخند 6 گل خورده مس را به رخ کشیدند . متاسفانه امروز دیدم شما هم به این بخش از مصاحبه توجه نکرده اید . موضوع این است وقتی در دقیقه 2 نیمه اول و دقیقه 2 نیمه دوم ، پرسپولیس دو گل مردود به ثمر میرساند (گلهای دقیقه اول معمولا برنامه های تاکتیکی تیمها را در هر نیمه به هم میریزد بخصوص که این گلها اشتباه بوده و بازیکنان متوجه قضاوت اشتباه داور شده باشند و بدتر اینکه چند فرصت پنالتی هم از آن تیم گرفته شود . دقت بفرمائید در حالیکه بازی تا دقیقه 50 باید یک بر یک مساوی می بود اما این نتیجه تا این دقیقه سه هیچ به نفع پرسپولیس رقم خورد و دراین لحظه مربی مس هم از زمین اخراج شد . ایا در این شرایط ، تیم دچار فروپاشی نمیشود ؟ و در این شرایط دریافت گلهای بیشتر طبیعی نیست ؟ ایا عدالت است در این شرایط به جای انکه به مربی و مدیرعامل مس حق بدهند که از اشتباه محرز داوری در خصوص گلهای اول و سوم بازی و نگرفتن چند پنالتی به نفع مس ناراحت باشند به آنها نیشخند بزنند که شما 6 گل خورده اید ، پس چرا معترضید. آقایان جای علت و معلول را عوض کرده و معلول را علت حادثه میدانند و سپس معلول حادثه را محکوم میکنند. آیا این انصاف است ؟ شما چرا انصاف را رعایت نکردید و این بخش از صحبتهای اقای مظلومی را درج نکردید ؟ آیا اینها سبب نمیشود که به اقای دایی حق بدهیم که به اشتباهات داوری به شدت واکنش نشان دهد و چند هفته عرصه فوتبال مملکت و حتی عرصه های سیاسی (کمیسیون اصل نود ، سازمان بازرسی ، رسانه ها و ... )را تحت تاثیر قرار دهد و بسیاری از ارکان فوتبال را یز سئوال ببرد؟. آقای دایی چنان اعتراض میکند که حتی اگر با او برخورد حقوقی کنند اما حرفش را میشنوند و کسی جرات نمیکند به خاطر اعتراضش به او نیشخند بزند. چرا وقتی کارشناس محترم داوری در برنامه 90 تائید میکند داور اشتباهات تاثیرگذاری بر ضد مس داشته است ، با چنین لحن بدی با مسئولان مس صحبت میکند ؟ ایا این برخورد ، مسئولان مس را از پیگیری حق خود در عرصه های حقوقی و کارشناسی ، ناامیدتر از قبل نمیکند و آیا نباید انتظار برخوردهای تندتر از انها را در دیدارهای بعدی پیش بینی کرد ؟ و آیا در چنین شرایطی بازهم اقای افشاریان و همکارانشان حق دارند از بی احترامی به داوران و کمیته داوران انتقاد کنند؟ ایا خودشان در فراهم کردن زمینه این حرمت شکنی ها نقش ندارند ؟ چرا برخی مسئولان به گونه ای رفتار میکنند که جوانان این کشور باور کنند که حق گرفتنی است نه دادنی ؟ ایا به عواقب مخرب این رفتارها فکر کرده ایم ؟ یا خیالمان راحت است که اگر مشکلی پیش آمد معلول را علت ، مضروب را ضارب و مقتول را قاتل معرفی میکنیم و همه چی حل میشه ؟ ایا همه این دوستان روش آقای دایی را توصیه میکنند ؟ اگر این طور است لااقل چرا اقای دایی را محکوم میکنید ؟ آیا خدای ناکرده میخواهید اقای دایی را به رفتارهای تندتر و بدتر وادار کنید ؟ واقعا چه کسی از این رفتارهای تند در فوتبال سود میبرد ؟؟؟؟ چه کسی از هدایت اعتراضات فوتبالی به رفتارهای غیرقانونی و تنش زا سود می برد ؟ بیائید برای مدت کمی هم که شده ، بیگانگان و رسانه های آنها را بی خیال شویم و کمی به غضنفرهای خودمان بیندیشیم ؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۴:۵۶

حق با دایی است. او می تواند فوتبال ایران را اصلاح کند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۴:۴۷

به دليل مصاحبه خلاف واقع دايي را محروم کرده اند ودر اطلاعيه هايشان هم هست آخه يکي بگه هنوز معلوم نيست که واقعيت دارد يا خلاف واقع است بابام جان

رضااهوازی۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۴:۲۶

درودبرشرافت دایی.

ابراهیم۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۴:۰۸

فردوسی پور شده وکیل مدافع دایی .دایی همیشه یکطرف دعواهاهست وبیشتر ازهمه هم وقت صحبت کردن بهش داده میشه

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۸:۴۸

seda va sima bayad nezarat kone ke intori nashe

پویا۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۳:۱۸

چرا مهمان اصلی برنامه قبل از ورود به استودیو . قهر کردند ؟

بيژن۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۲:۳۱

آقاي رفيعي بدرستي اشتباهات كميته استيناف را اعلام كردند كه نبايستي راي كميته انضباطي را تشديد نمايند.متاسفانه بنظر ميرسد آقاي صالحي وهمكارشان آقاي موسوي با اقاي دائي غرض ورزي ميكنند ومتاسفانه رئيس فدراسيون(آقاي خنده) هم عمل مثبتي از دستشان بر نميايد.اين اعمال چيزي از اسطوره فوتبال جهان آقاي دائي كم نميكند وبنظر ميرسد افشاگري ايشان در مورد آقاي قهرماني همه را از ترس مجبور به لاپوشاني كرده است چون قهرماني گفته است در صورت محكوم شدن همه رالو خواهم داد.اميد وارم شهامت نوشتن حقايق را داشته باشيم.انشاالله.

مهران۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۲:۲۹

درمورداينكه ٢گل پيروزي براثراشتباه داوري بوده ودرواقع اونهابازي رو٦برصفرنبردن هيچي نگفتي.شيطون شدي تابي جون

کیان۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۱:۳۹

اگر داور بسود دایی ناپلءون غش نمی کرد وافتضاح داوری در چند سال اخیر رخ نمیداد این بازی 3بر3 تمام میشد ضمنا اقای فردوسی پور گل دوم به دو دلیل مردود بود یکی 2 بازی کن در افساید وجلوی دید دروازبان قرار داشتند دومی توپ بپای بنگر خورد برای کارشناس داوری هم متاسفم اقای دایی تو پهلوان نیستی چون منافعت را به حق ترجیح میدهی

mohsen۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۱:۱۱

واقعا آفرین بر آقای صالحی که در عین آرامش خود جواب دایی رو داد. البته فکر نمی کنم که دایی چیزی از حقوق بدونه فقط داشت مغلطه می کرد. خوب یک حرف اشتباه زدی پای حرفت بایست

سرخ تبار۱۳۹۲/۰۹/۲۷ ۰۸:۴۸

ميسوزي محسن جون نكنه ششتقلالي هستي؟

میترا۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۱:۰۹

دایی بلد نبود حتی متن قانون رو بخونه.
دایی فکر می کنه که هر چی دلش میخواد میتونه بگه بعد هم هیچ کسی نباید بهش بگه بالای چشمت ابروست.
دایی میگه هر کسی باید قدر خودش رو بدونه، کسی نیست که به خود دایی بگه مگه تو حقوقدان هستی که میای بحث می کنی اصلا فرق قانون ها رو میدونی

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۰:۵۷

جدال ؟؟؟!!!! اصلا دایی اجازه داد کسی حرف بزنه ؟

mohsen۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۷:۲۰

اصلا تشدید می دونی یعنی چی؟
اون کاری که استیناف انجام داد تصحیحی رأی بود نه تشدید. چون مجازات اتهام هایی که دایی زده بود هم جریمه نقدی بود و هم محرومیت که کمیته انضباطی فقط یکی را حکم داده بود و استیناف به درستی رأی را درست کرده بود

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۰:۴۲

مشخص بود که کمیته استیناف کار غیرقانونی انجام داده چون رای اقای دایی رو تشدید کرده و این توصلاحیت کمیته استیناف نیست

علی۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۱۰:۰۴

جدال نبود. منطق صالحی و بی انظباطی دائی هم در کلام و هم در رعایت قوانین مباحثه و هم در حرفهای مبهم قابل مقایسه نبود.

گلتاکین۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۰۹:۴۴

علی دایی دیشب حرفی برای گفتن نداشت و به پرونده قلعه نویی گیر داده بود و عادل حمایت میکرد و باز هم این دو نفر علیه استقلا حرف زدن

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۰۹:۴۴

من براتون خیلی کامنت گذاشتم نه در بخش ورزشی در بخش های دیگه ولی چون مطابق عقایدتون نیست اصلا نمی زارین من هر روز سایت شما رو میخونم برام جالبه شماها به عنوان یک خبرگزاری با ید حق رعایت کنید ولی این کارو نمی کنید فقط درباره داوز بازی مس پرسپولسی در حد چند خط کوتاه نوشتین اونم طوری که اصلا مشخص نیست داور روند بازی دو کامل عوض کرده چطور بعد بازی پرسپولیس سپاهان خودتونو کشتین برای پرسپولسی پنالتی دقیقه 2 اونجا هم همیج جا اتفاق افتاد 3 تا پنالتی اشتباه روند بازی تیم مس رو از بین برد چرا به علی دایی نمی گین چقدار پول دادی که داور تو بغلت غش کرد ........................ خوبه می گیم شیعه علی (ع) هستیم ولی در برابر دفاع از حق سلیقه ای عمل می کنیم

javad۱۳۹۲/۰۹/۲۶ ۰۹:۲۶

آقای اکبر ایرانمنش اطلاع نداره که آقای دایی کارشناس تجزیه و تحلیل داوری گفته که داور بازی مس پرسپولیس بهترین داور دنیاست.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.