آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
1بازدید

شکارچی زنان تهرانی به دام افتاد

مرد شیطان صفت که در پوشش مسافربر زنان را ربوده و مورد آزار و اذیت قرار می داد، با تیزهوشی یکی از طعمه هایش شناسایی و دستگیر شد.

شکارچی زنان تهرانی به دام افتاد

به گزارش جام جم،14 دی ماه امسال زن جوانی با مراجعه به دادسرای امور جنایی و طرح شکایت در خصوص ربوده شدنش از سوی راننده یک دستگاه خودرو سواری اعلام داشت که این شخص قصد آزار و اذیت وی را داشته است.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «آدم ربایی و تلاش برای آزار و اذیت» و به دستور قاضی هاشمیان بازپرس شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

شاکی پس از حضور در اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به کارآگاهان گفت: 13 دیماه به قصد خرید از منزل خارج شده و پس از خرید، قصد بازگشت به منزل را داشتم. پس از خروج از ایستگاه مترو گلبرگ، راننده یک دستگاه خودرو پژو که آرم و علائم شبیه به آژانس را نیز نصب کرده بود در مقابل پای من توقف کرد و من به تصور اینکه وی مسافربر است به مقصد خیابان جانبازان سوار ماشین شدم.

شاکی در خصوص نحوه ربوده شدنش از سوی راننده خودرو پژو اظهار کرد: پس از طی مسافت کوتاهی ناگهان راننده مسیر خود را به سمت اتوبان امام علی(ع) ـ مسیر جنوب به شمال ــ تغییر داد و همزمان درهای ماشین را قفل کرد. راننده یک عدد اسپری اشک آور در آورد و مرا تهدید به ضرب و شتم و حتی قتل کرد. پس از گذشتن از خروجی اتوبان شهید همت، راننده به داخل یک خیابان فرعی در اتوبان امام علی (ع) رفت و پس از طی مسافت کوتاهی توقف کرد. در طول مسیر مدام مرا تهدید می کرد و من نیز جز گریه و التماس کاری از دستم بر نمی آمد.راننده از ماشین پیاده شد و در عقب ماشین را باز کرد و قصد داشت تا مرا مورد آزار و اذیت قرار دهد که در یک لحظه با هل دادن وی به عقب موقعیتی برایم ایجاد شد که توانستم فرار کنم. دوان دوان خود را به اتوبان رسانده و در داخل اتوبان جلوی یک تاکسی را گرفتم و از راننده آن خواستم تا مرا به در منزل برساند.

با توجه به اظهارات شاکی در خصوص به خاطر سپردن شماره پلاک خودرو، بلافاصله یک دستگاه خودرو پرشیا نقره ای رنگ مورد شناسایی قرار گرفت.

در ادامه تحقیقات و با شناسایی آخرین مالک خودرو، کارآگاهان موفق به شناسایی جوانی به نام «دانیال . ق» 23 ساله شدند که شاکی پس از مشاهده تصاویر این شخص، وی را به عنوان راننده در زمان حادثه مورد شناسایی قرار داد .

با شناسایی محل سکونت دانیال در منطقه بزگراه رسالت، 16 متری اول و اخذ دستور مقام قضایی وی ساعت هفت صبح 16 دی ماه دستگیر و خودرو وی نیز در مقابل در منزل شناسایی و توقیف شد .

همزمان با دستگیری متهم و اعتراف وی به تلاش برای آزار و اذیت شاکی پرونده، وی به یک فقره آدم ربایی به شیوه مشابه و آزار و اذیت یک زن جوان اعتراف کرد که بلافاصله موارد مشابه مورد بررسی قرار گرفت و پرونده دومین شاکی، در کلانتری 137 نصر شناسایی و برای رسیدگی به اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.

دومین شاکی نیز پس از حضور در اداره یازدهم و شناسایی متهم، اظهار کرد: ساعت 19 و 30 دقیقه 15 دی ماه در خیابان سلیمان خاطر به عنوان مسافر سوار یک ماشین شدم که در طی مسیر، ناگهان راننده تغییر مسیر داد و به بزرگراه کردستان - مسیر جنوب به شمال - تغییر مسیر داد و با تهدید چاقو مرا مورد آزار و اذیت قرار داد سپس در داخل اتوبان مرا از ماشین در حال حرکت به بیرون انداخت.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، گفت: با توجه به شناسایی متهم از سوی دو شاکی پرونده و اعتراف صریح او به ارتکاب جرم، قرار بازداشت موقت برای متهم صادر و همزمان دستور انتشار بدون پوشش تصویر این شخص از سوی مقام قضایی صادر شده است.

سرهنگ آریا حاجی زاده افزود: به همین خاطر از دیگر شکات احتمالی پرونده که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند، درخواست و دعوت می شود تا برای طرح و پیگیری شکایت خود به اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محسن۱۳۹۲/۱۰/۲۶ ۲۳:۴۸

سنگسااااااااااااااااااااار

lمریم۱۳۹۲/۱۰/۲۶ ۱۰:۲۸

چه عجب اینبار نگفتین طرف افغانیه؟

علي۱۳۹۲/۱۰/۲۶ ۱۰:۱۱

من ٤٥ سال در ألمان زندكي منكم ، در اىنجا إعدام نمى كند ، مجرم بعد إز چند سال حبس أزاد مىشود و دو بإره به جناىتش آرامه مىدهد ، زند ان و دكتور جواب اىن جانبان نيست، إعدام انها درس خوبى براى ديكران است،

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۲۲:۴۶

اعدام تو بشکه پر اسید

a;۱۳۹۲/۱۰/۲۶ ۱۰:۵۶

برودکتر

شیرازی۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۱۶:۵۲

اقا منتظر شکات دیگر نباشید سریع این لکه ننگ رو اعدام کنید

ايراني۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۱۵:۳۸

واقعا آفرين به اين خانم كه اولا با زرنگي فرار مي كنه و شماره ماشين رو به خاطر مي سپره ، دوما پيگير ماجرا مي شه و با شكايت از اين آدم وحشي مانع از ادامه اين عمل وحشيانه مي شه ، كاري كه شايد اگه خيلي از ما بوديم مي گفتيم از ما كه رد شد به ماچه؟!!
درووووود بر اين زن

hamze۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۱۴:۱۵

اگه محکم برخورد میشد اینجور فضای جامعه رو با این کاراشون ناامن نمیکردن
من بابرخورد احساسی مخالفم ولی از تزدادن روشنفکرمآبانه هم اصلا خوشم نمیاد
دستور و حکم صریح دین باید اجرابشه خدای متعال بهترین روانشناس وبهترین جامعه شناس و بهترین قاضیه

SSA۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۱۳:۰۰

انشا الله شكنجت كنند تا با ناموس مردم اين كارهارا نكني

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۱۱:۵۶

به نظر من 2بار اعدام هم براش کمه.به طعمه های بی چارش فکر کنید.ار نظر روحی و جسمی نابود شدن.تازه همسر و فرزند و پدر و مادر هم تا مدت تا. درگیر ترس و اضطراب می‌شن.این ادما شاید تا اخر عمر یه بیمار روحی باقیض بمونن.

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۰۱:۱۰

شبیه ... خور ها هستش...

رضا۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۰۰:۰۵

بعضي از ماها فكر مي كنيم فقط همين يك نفر وجود داره كه داره خلاف مي كنه براي همين هم زود حكم اعدام صادر مي‌كنند و فكر مي كنند بعد از اون هم كشور ميشه مدينه فاضله و اگه هم كسي مخالفت كنه فحاشي مي كنند و تابناك هم اين فحاشي ها رو منتشر مي‌كنه. بايد راه وقوع جرم رو بست، اگه اعدام راه وقوع جرم از طرف ديگران را خواهد بست بايد بدون تامل اين حكم را اجرا كرد، اما بسياري از اين افراد اعدام مي‌شوند ولي باز هم عده‌اي به خيال اين كه هرگز گير نخواهند افتاد خلاف مي‌كنند. راستي كسي كه با چهره باز و با خودروي خودش و بدون اين كه پلاك را مخدوش يا دستكاري كند اقدام به چنين كاري مي‌كند، چقدر احمق است؟؟؟ كه فكر نكند شناسايي مي‌شود. بعضي وقت‌ها آدم‌ها به ته خط رسيده‌اند و حركاتشون بيشتر به حركات انتحاري شبيه است تا يه بزه اجتماعي.

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۲۲:۱۷

اعدام نه ریشه یابی و حل مساله نه پاک کردن صورت مساله

مینو۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۲۱:۴۰

چرا عکسشو گذاشتن؟ خونواده اش چطوری جلو مردم سربلند کنند؟!

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۰۹:۱۸

اتقاق" کاردرستی کردن که عکسشو گذاشتن باید همه ببینن . اینم خودش یه جور مجازاته

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۰۸:۲۱

ادم خانواده دار به این روزا این کارا نمیفته

hamid۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۲۱:۰۶

من نظری در مورد مجازاتش نمی دهم قانون برای مجازات وجو دارد ولی روانشناسان و محققان بایستی این مشکلات را ریشه یابی و درمان کنند. باید ببینیم ریشه این مشکلات در کجاست

ابوالفضل۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۲۱:۰۳

به نظر شما اگه برا این آقا کار مناسب و شرایط ازدواج براش فراهم بود باز دست به این کار می زد ؛ بس مشکل جای دیگه هستش

ali۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۲۰:۳۸

س .به نظرم پس ازریشه یابی رفتاراعدام کمه اوراتیکه تیکه کنن

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۲۰:۰۱

فقط اعدام

شمسیان۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۸:۴۴

مدیر محترم سایت صحبتهای بی ادبانه برخی از افراد رو حداقل تایید نکن کسی که ناموس داشته باشه موافق اعدام چنین جانورانی هست.این جور ادما اصلا ناموس وارزش اونو نمیدونن ....

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۸:۰۴

.اعدام درملاعام وچرخاندان درخیابانها

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۰۸:۲۰

اعدام در ملا عام تا حالا تنها نتيجه اش اين بوده كه اونايي كه ميبينن خصوصا بچه ها تا مدتها كابوس ببينن و حالشون بد شه وگرنه از جرم كم نكرده

nahid۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۵:۵۹

کمی هم انصاف بد نیست. اول محاکمه بعد مجازات.
من خودم زنم و خوب می فهمم اون خانوما چی کشیدن. ولی اصلا نمیتونم به این راحتی برای مرگ یه آدم حکم بدم، اونم ی جوان 23 ساله. بهرحال امیدوارم با کارهای پیشگیرانه آمار این جنایات کمتر بشه!

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۰۸:۲۲

اگه این بلا سر شما میومد بازم اینقد لطیفانه نظر میدادی؟

ایلیا۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۵:۲۶

این چه جور اظهار نظریه که برخی از دوستان دارند ؟ هر کسی ریش گذاشت ظاهرش موجه میشه ؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۴:۵۴

فقط اعدام در اسرع وقت

lمن۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۴:۳۷

شما که منفی میدین اگه زن یا خواهر یا مادر خودتون بود منفی می دادین اول باید زجر کش کنند بعد اعدام

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۳:۵۳

اعدام مناسب نیست، خیلی ساده راحتشون میکنه

قطع عضو هم دست هم پا، بذارین با بدبختی زندگی کنه، از مرگ بدتره براش

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۳:۴۹

اعداام اعدام اعدام
تجاوز فقط اعدام

بهروز۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۳:۱۴

با این همه تعدامی که از طرف دوستان صادر شد قاضی پس چیکاره هست
بذارید خوب اطلاعات ازش بگیرن چرا ؟؟ و چراهایی دیگر /؟؟؟؟
بعد قاضی هم میدونه چند بار باید دارش بزنه

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۰۲:۴۷

ببینم اگه خواهر خودت هم بود می گفتی قاضی چه کاره است ؟؟؟؟؟؟؟
این جمله معروفیه که رو اعصاب من راه می رود.

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۳:۱۳

رذالت از قیافش میباره..

babi۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۳:۰۴

لعنت به ذات کثیفش..تکه تکه اش کنن

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۵۸

اعدام

محصل۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۴۲

خدایا همه بندگانت و مخلوقاتت را به راه راست و اعمال خوب هدایت بفرما، و ایمان همه را به قرآن قوی بگردان.

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۴۱

جرمش که اعدامه. ولی آیا میدونید که جوون 23 ساله تو این روزگار چقدر حالیشه؟ .الا من که 23 سالگی هیچی حالیم نبود. اگه میافتادم تو راه خلاف معلوم نبود الان کجا بودم.

ایلیا۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۳۵

این چه جور اظهار نظریه که برخی از دوستان دارند ؟ هر کسی ریش گذاشت ظاهرش موجه میشه ؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۰۲:۴۶

آره مگر خبر نداشتی ؟ ...

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۹:۱۵

اره جانم
تو بعضی از نهادها ازجمله دانشگاه ملاک گزینش هیات علمی هم شده

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۳۵

اعدام

احرام۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۳۴

اعدام این شخص کم هزینه ترین وبی نتیجه ترین کارممکنه است ، زندان

غفار کیهانی۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۲۲

باید طبق شرع مقدس حکم صادر شود، تا درس عبرتی باشد برای دیگران، و حکومت نیز ثابت کند اسلامی است.

حمید۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۱۶

اعدام بزرگترین لطفیه که درحقش میشه!
چون سریع میمیره ودیگر هیج...
اینو باید توی یه قفس فولادی گذاشت ودرمکانی مخصوص که جای حضور بچه ها وجود نداشته باشه قرارداد تا دیگران ازنزدیک اون رو ببینن ودرس عبرتی واسه دیگران بشه !
حالا هرکی هرچی دوست داره بهش بگه!
یکی سوال میکنه ازش ...
دیگری نصیحتش میکنه ...
اون یکی هم بهش لعنت میفرسته ...
وشاید کسانی هم باشن که مقایسه منفی یا مقایسه مثبت کنن باخودشون اگه توی این وضعیت بودن ...
خیلی جالب میشه

محمد جعفر۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۰۴

باید با دستگیری وی و 2 ماه زندان و 100 هزار تومان جریمه، اجازه دهند دوباره به آغوش جامعه برگردد (که البته همین هم خواهد شد).

عدالت۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۵۹

بايد اعدام شود .بايد اعدام شود .بايد اعدام شود

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۶ ۱۴:۴۷

باشه حالا اعدامش میکنیم

رضااهوازی۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۵۶

این گونه اعمال ،ریشه درتربیت های خانوادگی و رفتار اولیا دارد.ماهواره،اینترنت،و....به علّت سوءاستفاده نتیجه اش این می شود.اگر کسی نماز را در خانوده اش بر پا دارد و تربیّت صحیح شود این کارها را انجام نمی دهد که در اوج جوانی دست به چنین جنایات کثیفی بزند.مسئولین محترم لطفاًشرایطی فراهم شود که جوانان چه دختر و چه پسر در سنینی که احساس نیاز می کنند ازدواج نمایند.

بنیامین۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۵۴

کاش میگفتین که بدحجابی وتحریک جوانها چه عواقبی را به همراه دارد کاش این را هم می نوشتید

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۳:۴۸

شما مشکل داری که زود تحریک میشی برو دکتر اخوی..والا تااین حد که ناموس مردمو بدزدین ببرین همچین بلا سرش بیارین؟؟

محمد۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۰۸

راه حل اینکه یا چشم هارو درویش کرد یا هرچه زودتر ازدواج کرد .هرکسی در انتخاب نوع پوشش با توجه به عرف اجتماع ازاده

ميترا۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۴۵

مگه يكي دوتاست با اعدام تموم شه.

همه جا پره

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۵ ۰۲:۴۲

مگه قرار است احساسی تصمیم بگیرند که همه اش می گوید ببینم اگه برای خودت ، ببینم اگه برای مادر خواهرت ، ببینم اگه برای بچه خودت ... ؟!

بهروز۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۳:۱۲

همه جا پر نیست
تیر تپر پرپر پره

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۴۶

شما اگر یه موقع این بلا سرت اومد ببینم اونوقت هم همین حرفو میزنی!

رضا۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۴۴

خدا خیرش دهد آفرین

کارشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۴:۱۳

بیچاره آقا رضا منظورش به خانومه بوده که دریک لحظه تدبیر وشجاعت به خرج داده.چرا زود قضاوت می کنید؟؟؟؟؟؟

بهزاد۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۲۶

مثل اینکه آقا رضا عزیز تجربه موفقی با این آدم منحرف داشته و نتایج قابل قبولی هم گرفته این آرزوی خیر خواهی از کیفیت بالای تعامل بالای آن حیوان با آقا رضا حکایت دارد.

محمد۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۰۹

به دختره گفته.

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۰۹

یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان خوشحالی ؟

بهروز۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۰۶

با ناموس شما هم همین کارو میکردن آفرین داشت؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۴۱

اگر انهایی که قبلا این جرمها را انجام داده اند اعدام می شدندالان این مسایل خیلی کمتر اتفاق می افتاد . به هرحال سزایش اعدام است

محمد۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۳۷

داخل بازداشگاه که میمونه کلا ...

حسین۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۳۶

به این میگن برهم زدن امنیت در جامعه بعبارتی امنیت ملی
تا کی باید از این چیزا بشنویم
ما در جامعه اسلامی زندگی میکنیم اگه واقعا به چیزایی که اسلام گفته عمل کنیم اینقد از این چیزا پیش نمیاد
لطفا یه فکری برای وضعیت ............

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۳۵

این ...سریعا اعدام کنید تکه تکه اش کنید این کثافتهای جامعه رو

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۳۵

خدا ازش نگذره چقئر آدم میتونه پست باشه؟!چرا چی به سرمون اومده که انقدر راحت کارای خلاف انجام میدیم!خدایا به ما رحم کن!الههم عجل الولیک الفرج

هموطن۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۳۴

اگه اعدام بشه کشورهای حامی حقوق بشر ان را نقض حقوق بشر مینامند اگه نشه مردم در امان نیستند بهترین راه اینه که از اوباما نظر خواهی کنیم والله نمیدانیم چه کار کنیم

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۲:۴۰

اوباما؟ خیلی باحالی خخخخخخ

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۳۱

اگر جرمش مسجل شد حتما اعدام لازم است

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۲۷

درخواست همیشگی مردم سرعت رسیگی عادلانه قضایی صدور حکم واجرای سریع حکم است متاسفانه در حال حاضر این فرایند بسیار طولانی است ومجازاتها خاصیت بازدارندگیشان را از دست داده اند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.