آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
6بازدید

مرگ بازیگر آمریکایی به خاطر مصرف مواد مخدر

مرگ بازیگر آمریکایی به خاطر مصرف مواد مخدر
فیلیپ سیمور هافمن بازیگر آمریکایی برنده جایزه اسکار به گفته منابع پلیس نیویورک ظاهرا به علت استفاده از مواد مخدر درگذشته است.

به گزارش نیویورک پست به نقل از پلیس؛ سیمور هافمن در حمام آپارتمانش در گرینیچ ویلیج نیویورک در حالیکه سرنگی هنوز در بازویش باقی مانده بود، یافت شده است.

منابع آگاه می‌گویند یکی از دستیاران شخصی هافمن جنازه او را در آپارتمانش در شماره ۳۵ خیابان بتون یافت و در ساعت ۱۱:۳۰ با تلفن اضطراری ۹۱۱ تماس گرفت.

به گفته این منابع اکنون نیروهای پلیس در صحنه حاضرند و در حال تحقیق محلی هستند.

هافمن در سال ۲۰۰۶ به طور علنی پذیرفت هنگام فارغ‌التحصیلی از دانشکده درام دانشگاه نیویورک تقریبا غرق اعتیاد  به مواد مخدر شده بود، اما در یک دوره ترک و توانبخشی توانست خود را پاک کند.

او در آن زمان به برنامه «شصت دقیقه» تلویزیون ‌CBS گفت: "همیشه دنبال الکل و مواد مخدر بودم. هر چیزی که به دست می‌رسید...."

بر اساس گزارش‌ها، سال پیش هافمن پس از عود اعتیادش به مواد مخدر برای ده روز در سال ۲۰۱۲ در یک مرکز ترک اعتیاد بستری شده بود. او ابتدا شروع به مصرف قرص‌های نسخه‌ای مخدر کرده و  بعد برای یک هفته به استنشاق گرد هروئین پرداخته بود، پیش از آنکه دریابد نیاز به کمک دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۱۴ ۱۳:۴۲

بهترکه مرد ! یه معتاد کمتر! هنرمند معتاد بدرد لای جرز هم نمیخورد !!

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۱۴ ۱۲:۰۳

اسم چهار تا فیلمم مینوشتید ببینیم کی بوده بنده خدا!
با این خبر شما فهمیدیم که فقط یه معتاد بدبخت بوده! از آبروداری و احترامی که به شخصیت دیگران دارید متشکریم.
طبق معمول این کامنت رو هم نذار آقای تابی!

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۱۴ ۱۰:۴۴

حیف. بازی ایشون فوق العاده بود. کاش قدر خودشو و استعدادشو می دونست و ما رو از دیدن هنرش محروم نمی کرد

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۱۴ ۱۳:۴۱

قیافش که آشنا نیست ! میشه بهمون بگی توی چه فیلمایی بازی کرده ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.