آخرین خبرپیام تسلیت خاتمی در پی‌درگذشت حمید علیدوستی
4بازدید

آمریکا یک مدل جدید بمب اتمی را با آزمایش کرد

اداره امنیت ملی هسته‌ای آمریکا از آزمایش موفقیت آمیز یک مدل جدید از بمب اتمی B-61 خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پرس تی وی، آمریکا با موفقیت یک نوع پیشرفته بمب اتمی B-61 را آزمایش کرده است.

براساس این گزارش، آزمایش این بمب اتمی مغایر با معاهده منع تکثیر سلاح‌های اتمی و خلع سلاح هسته‌ای است.

اداره امنیت ملی هسته‌ای آمریکا طی بیانیه ای اعلام کرد؛ این آزمایش روز سه شنبه توسط آزمایشگاه ملی «لس آلاموس» و «ساندیا» انجام شده است.

«دان کوک» معاون اداره امنیت ملی هسته‌ای آمریکا گفت: این یک دستاورد بزرگ است و اعتماد به نفس ما را برای افزایش توانایی خود در ایمنی و امنیت این بمب بالا می‌برد.

در این بیانیه آمده است؛ این آزمایش به  ما این امکان را می‌دهد که چگونگی کارکرد این بمب در شرایط عادی و سناریوهای تصادفی را ارزیابی کنیم و دقت هدف گیری این مدل جدید را بررسی کنیم.

به گفته مقامات آمریکایی، اقدامات مهندسی بر روی B-61 که بیش از 2 سال به طول انجامیده با هدف آمادگی برای استفاده بالقوه از این بمب در شرایط تهدید امنیتی صورت گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.