آخرین خبرهشدار ارتش: آماده پاسخ به هر تهدیدی هستیم
9بازدید

نگاه شما: هرمزگان فراموش نشود

بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است. هر مخاطب «تابناک» می‌تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، «نگاه» خود را ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد.

ملیحه حمزه در مطلب ارسالی برای «نگاه شما» نوشت:

هفته گذشته با خانواده سفری تفریحی به بندرعباس داشتم که پس از طی مسافتی بسیار طولانی وقتی به شهر زیبای بندرعباس رسیدیم با استنشاق هوای تمیز و بهاری آنجا، دود و آلودگی تهران را به کلی فراموش کردیم.

جدای از سواحل زیبای خلیج همیشه نیلگون فارس و بازارهای متعدد و مردم بسیار مهربان بندرعباس و قشم نظر شما را به چند نکته مهم و ناراحت کننده جلب می کنم:

در ابتدای ورود به شهر بندرعباس باید از محل پارکینگ کامیون ها و تریلی ها عبور کرد که علاوه بر ایجاد گرد و خاک فراوان منظره بسیار زشتی به ورودی شهر داده و باید ترافیکی سنگین و چاله و دست اندازهای بسیاری را که در اثر عبور و مرور این ماشینهای سنگین ایجاد شده را تحمل کرد.اولین سوالی که در ذهن مسافر تازه وارد پیش می اید این است که اینهمه تریلی و کامیون که بخاطر وجود اسکله ها در این شهر تردد دارند چرا دارای یک جاده اختصاصی حداقل مقابل پارکینگ خود نمی باشند؟

برای رسیدن به جزیره زیبای قشم باید حدود 75 کیلومتر را از بندرعباس تا بندر پل (بندر پهل) رانندگی کنید تا با خودوری خود داخل لندی گراف یا همان یدک کش شوید وپس از پرداخت 27000 تومان عوارض در مسیر رفت و( 9000 تومان در مسیر برگشت از جزیره)، پس ازحدود 10 دقیقه به جزیره قشم برسید.این جاده از لحاظ ایمنی واقعا در سطح زیر صفر قرار دارد.نبود تابلوها و علائم هشدار دهنده ی مناسب، کمبود روشنایی، وجود پیچ های خطرناک و مرگ آور، چاله ها و دست اندازهای بسیار بزرگ از نمونه های این مشکلات است که رانندگی را برای مسافران بخصوص در شب بسیار مخاطره آمیز می کند.

در تعجبم شهری با این قدمت و به این بزرگی و زیبایی، با آن همه مسافر که بخصوص در ایام نوروز به آنجا سرازیر می شوند چرا باید از ابتدایی ترین امکانات یک جاده خوب محروم باشد.

آقایان نماینده بندرعباس، مسئولان گردشگری و صنعت  توریسم، آیا پس از اینهمه مجادله برای حفظ نام خلیج همیشه فارس و کشمکش با کشورهای حاشیه، این شهر ارزش داشتن یک جاده مناسب را ندارد؟

این خلیج برای ما همیشه فارس بوده و هست ولی شما برای حفظ آبروی فارس و فارسیان در مقابل بیگانگان چه کردید؟


* برای آشنایی با شرایط و نحوه همکاری با «نگاه شما» اینجا را کلیک کنید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حافظ۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۰۰:۰۰

با سلام
من پیام زیر را تا الان چندبار توی سایتهای مختلف از جمله تابناک گذاشتم ولی هیچکدام این نظر را تا الان نگذاشتن:
من به خاطر کارم حدود سه سال هست که ساکن شهر بندرعباسم و چون اهل شیراز هستم هر از چندگاهی با اتوبوس توی مسیر شیراز -بندرعباس در رفت و آمد هستم. متاسفانه باید بگم که تقریبا تمام اتوبوسهایی که توی این مسیر در تردد هستند حامل بار قاچاق هستند که از شیراز گازوییل میبرند و از بندرعباس پوشاک که حتی تلاشهای شبانه روزی ناجا هم با گذاشتن پستهای مختلف ایست بازرسی نتیجه قابل توجهی نداشته. اما نکته دردآور تر اینه که همین اتوبوسها بیشتر مواقع که معمولا نیمه شب هم هست با حدود 40 مسافر با سرعت مرگبار در تردد هستند و وقتی هم که به راننده اعتراض میکنی با این جواب مواجه میشی که: ما چند ساله توی این مسیر داریم رانندگی میکنیم و تا الان اتفاقی نیوفتاده. حالا شما تصور کنید که یک روز خدای نکرده برای یکی از این اتوبوسهای پر از سوخت قاچاق و توی جاده ای که روزانه به گفته مسوولین استان هزاران کامیون و تریلی در تردد هست اتفاقی بیفته. واقعا که باید پاسخگو باشه؟ مسوولین محترم؟ یا نیروی محترم انتطامی یا اون راننده بی مسوولیتی که برای چندهزارتومن بیشتر حاضره هرکاری بکنه؟ من از سایت تابناک خواهش دارم که این نظر من را به گوش سردار مومنی عزیز برسونید، چون اطمینان دارم که ایشان حتما رسیدگی میکنند. با تشکر

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۲۲:۲۱

جانان که وصف حال ما گفتی.

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۲۰:۰۵

باید بپذیریم تمدن در حال تغییر است در حال حاضر تمدن سواحل جنوبی خلیج فارس گسترش یافته تر است و ما عقب هستیم و اینگونه مردم دنیا کم کم نام خلیج فارس را از یاد خواهند برد.ممکن است بگوییم قبلا تمدن خلیج فارس از آن ما بوده و لی در حال حاضر مردم جهان فقط به سواحل جنوبی سفر می کنند و سواحل شمالی آن هیچ جذابیتی برای کسی ندارد حتی مردم خودمان هم سواحل جنوبی را بهتر از سواحل شمالی می شناسند.ای مملکت دار ها بیدار شوید!

بيگناه۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۹:۰۲

بعد ار پليس راه ورودي بندر عباس يك ميدان وجود دارد كه ازقديم به سه راهي بابا غلوم معروف است و كليه كاميون ها جهت بارگيري و دسترسي به اسكله شهيد رجايي و ... از اين جاده مخصوص كه از اين سه راهي منشعب مي شود استفاده مي كنند ليكن كاميون هايي كه مي خواهند به سمت ميناب بروند مجبورند كه حدود 5-8 كيلومتر از اين سراهي به سمت بندر عباس بروند تا به سه راهي ميناب برسند كه ترافيك ذكر شده ناشي از اين است.اما در مورد مسير به سمت بندرپل بعد از اتمام بزرگراه در نزديكي گچين جاده جديدي در كنار جاده قديم احداث گرديده است كه ظاهرا مسافر گرامي بعلت عدم اطلاع از اين موضوع و ضعف علايم راهنمايي جاده از مسير قديم استفاده نموده اند كه وصف اين جاده قديمي هماني است كه اين مسافر گرامي ذكر نموده اند.

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۸:۱۲

آیا میدونید بتدرعباس به عنوان گرون ترین شهر ایران هست و به قول شما همون امکانات جاده هم نداره و جالب تر اینکه از بندرعباس و بندرلنگه میوه صادر میشه برای دبی و قیمت میوه در کارفور دبی و نه اینکه در بازار تره بارش از میوه فروشی این دو جا ارزونتره نه تنها نماینده های محترمشون عین خیالشون نیست بلکه صنف هم با رشوه ای که میگیره هم باعث بانی خیلی از ناعدالتی ها میشه

محمد۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۵:۴۳

ملیحه خانم ، از اینکه سواحل زیبای خلیج همیشه فارس را برای گردش انتخاب کردی خوشحالم و از اینکه درد دل ما را که هر ماه تقریباً 5 تا 6 دفعه از این مسیر عبور می کنیم بیان کردی سپاسگذارم . یه وقتی اواسط دهه 60 بود که وزیر راه وقت ، اومد برای رانندگان سخنرانی کنه و اونم در اوج جنگ تحمیلی . وقتی راننده ها را در مسجد ترمینال جمع کردند ، یکی از راننده ها قبل از سخنرانی وزیر دستش را بالا برد و گفت یه سوآل دارم . هرچه کردند اطرافیان وزیر که او را ساکتش کنند ، نتونستند . در نهایت وزیر گفت : خوب سوالت چیه ؟؟ راننده گفت : شما با ماشین از تهران تا بندر رو اومدید یا با هواپیما ؟؟ وزیر گفت : با هواپیما !!! راننده گفت : پس نه شما میتونی حرف ما را بفهمی و نه ما حرف شما . شما وزیر جاده های هوایی هستی ، بگو وزیر جاده های زمینی بیاد !!! حالا ملیحه خانم ، اگه جاده بندر تا تهران یا اصفهان را با ماشین برونی ، اونوقت می فهمی که خدا پدر و جد و آباد جاده خاکی را بیامرزه . این جاده که جاده ترانزیتی و بین المللی کشورمون هست به خدا ما راننده ها را بیچاره کرده شما را نمیدونم .

داود۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۳:۳۹

بسیار سپاس از نظر ارزشمند شما
انشالله مسولین بشنوند و شاهد جاده اختصاصی کامیون ها در داخل و خارج بتدرعباس و سروسامان دادن به نحو جابجایی از بندر پهل به قشم باشیم.

سپهر۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۳:۳۸

واقعا حرف حق رو زدید.
ولی یه چیزو تکمیل کنم
وقتی پا رو از تهران بیرون میزاریم همه جا همینه
حتی شهرای بزرگ
کو مدیریت !؟

حمید پاسلار۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۳:۲۳

می خوام بدونم فقط نظراتی که مورد تایید خودتون باشه رو چاپ میکنید

ساسان۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۳:۱۲

جانا سخن از زبان ما می گویی ولی کو گوش شنوا ؟ ازاستاندار بیخیال گرفته تا فرماندار و ....

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۳:۱۰

لندینگ کرافت-بارج و یدک کش

ياس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۳:۰۷

احسنت بر تابناك و ممنون از واقع بيني شما! تابناك جان وقتي شهردار از خود هرمزگان انتخاب نمي شود و از شهرهاي ديگر انتخاب مي شود نه تنها دلسوزي نخواهند كرد بلكه مثل تصميم اخير سعي به جداسازي اين استان مظلوم مي گيرند..

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۲۲:۳۰

شهردارهای بومی هم کاری نکردند.

محمد۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۲:۵۸

چی بگم والا!
اون از شمال با اونهمه توریست
این از جنوب با اینهمه توریست و منابع نفت وگاز

شهریار۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۲:۴۸

واقعا حرف دل همه رو زدی

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۲:۴۲

بندرعباس با این همه ثروت فقط محلی برای سکوی پرتاب و پیشرفت برخی افراد شده.

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۲:۳۱

شما که یک بار اومدی داری این حرفها رو میزنی ما که یک عمره تو اینجا زندگی می کنیم چی بگیم .

hamid۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۲:۲۰

خلاصه وضعیت درآمد های استان هرمزگان:
مدیرکل امورمالیاتی استان گفت: در۱۰ماه امسال ۶۰۰ میلیارد تومان مالیات دراین استان وصول شده این درحالی است که ۲۳۰ میلیارد تومان مالیات قطعی مجتمع گاز پارس جنوبی هنوز پرداخت نشده است.آقای مظفری اضافه کرد: از اول سال تا الان ۷۸ درصد درآمدهای ملی و۱۱۱درصد درآمدهای استانی تحقق پیدا کرده هرچند انتظار ما بیش از این است.وی با بیان این که در ۱۰ ماه امسال ۴۴ میلیارد تومان مازاد درآمد دربخش مالیاتی داریم. منبع:استانداری هرمزگان
و در نهایت میزان نرخ بیکاری تا پاییز سال ۹۰ ۸/۹ درصد است و مجموع اعتبارات استان هرمزگان در سال (۱۳۹۰) ۲۹۱ میلیارد تومان می باشد که ۱۸۷ میلیارد تومان آن اعتبارات عمرانی و ۱۰۴ میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای هستند و نیز شهردار بندرعباس رقم بودجه تصویبی برای سال ۱۳۹۰ این شهرداری را ۱۳۵ میلیارد تومان اعلام کرد
در پایان می خواهم نتیجه گیری نهایی رو ازین مطالب و ارائه امار بگم،البته خود شما نیز راحتی میتونید وضعیت حال استان ها رو باتوجه به میزان درآمد و رشد کنونی مقایسه کنید.هدف من از ارائه این آمار برای این بود که برای گفته ها و حرف های آخر مدرک و مستنداتی داشته باشم.
متاستفانه باید بگم این بی عدالتی و کم کاری مسئولین در استان ما چنان بیداد میکنه که ارائه این آمار به مردم استان عزیزم چیزی جز سرخوردگی براشون نداره، وقتی هر شهروند هرمزگانی به سفری در تعطیلات میره چنان با پیشرفت عمرانی استان ها و شهرهای دیگه مواجه میشه که تنها حسرت خوردن همچنین فعالیت های عمرانی در شهرش براش میمونه. در همین شهر بندرعباس بلاخره مسئولین شهرداری بعد از سالها به فکر ساختن اولین پل هوائی دارای پله برقی افتادن که واقعا باعث خندیدن هست که برای افتتاحش استاندار اومد! بعد از کلی سرو صدا اولین روگذر رو شروع کردن که اونم تابلو نمایشگر روزهای باقیماندش یه روز خاموش میشه به روز هم میدزدنش! متاستفانه توانایی کم نمایندگان شهر در مجلس و همچنین مسئولین در جلسات هیئت دولت باعث شده که استان هرمزگان با این همه صنایع بالا دستی و قدرتمند تا جا داره جوان تحصیل کرده بیکار درش وجود داشته باشه، تنها یک پالایشگاه و اسکله بندرعباس برای تمامی بیکاران هرمزگانی فکر کنم جا داشته باشه اگه مسئولین فکری برای استفاده از نیروی کار بومی کنند که تا الان اونجور که باید نکردند.به عنوان مثالی دیگر تردد مسافر از بندرعباس به قشم روزانه در حالت عادی به ۶ هراز نفر میرسه،اگر همچنین تردد مسافری برای چنین مسیر آبی در هر استان دیگری وجود داشت مطمئن باشید براحتی و سرعت پل باشکوهی زده میشد ولی مسئولین استان ما همچنان خواب هستند ، که البته رئیس جمهور محترم بلاخره این تلسم رو شکست.

hamid۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۲:۱۹

بندرعباس به‌عنوان مرکز استان امروزه یکی از شهرهای بزرگ ایران می‌باشد که مرکز مهم فعالیتهای اقتصادی و تجاری می‌باشد و نقش مهمی در زمینه صادرات و واردات کشور ایفا می‌کند.تأسیسات مهم دریایی و زیربنایی کشور همچون بندر شهید رجایی، پالایشگاه نفت بندرعباس، کارخانه آلومینیوم المهدی، کارخانه آلومینیم هرمزگان، کشتی سازی خلیج فارس، صنایع فولاد و سیمان هرمزگان از این جمله می‌باشند.این استان از طریق زمین به استانهای بوشهر فارس کرمان و سیستان و بلوچستان ارتباط دارد و با راه آهن به سراسری ایران متصل است و از طریق هوا با داشتن فرودگاهای بین المللی بندرعباس، کیش، بندر لنگه و قشم به سراسر جهان متصل است .استان هرمزگان جزء پردرآمد ترین استانهای ایران می باشد این استان از نظر درآمد اولین استان کشور است ولی (متاسفانه از نظر تقسیم بودجه در رده بیست و چهارمین استان قرار دارد)

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۱ ۰۶:۵۹

سومین استان اول بوشهر دوم خوزستان و سوم
هرمزگان

بي نام۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۲:۱۴

خدا خيرتان بدهد كوچه بندرعباس همه بدون اسفالت است سطل زباله ندارد با اين همه درامد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.