رگبار بهاری تهران را در بر می گیرد

مدیرکل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: روز سه شنبه و چهارشنبه در برخی ساعات رگبار و رعد و برق گاهی وزش باد همراه با کاهش نسبی دما آسمان تهران به ویژه بخش شمالی استان را در بر می گیرد.
کد خبر: ۴۰۱۸۹۷
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۵ 20 May 2014
|
6213 بازدید
مدیرکل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: روز سه شنبه و چهارشنبه در برخی ساعات رگبار و رعد و برق گاهی وزش باد همراه با کاهش نسبی دما آسمان تهران به ویژه بخش شمالی استان را در بر می گیرد.

ˈمحمدعلی عزیزاقلیˈ روز سه شنبه به ایرنا گفت: با بررسی و تحلیل نقشه های پیش یابی و تصاویر ماهواره ای هواشناسی، در پی فعالیت سامانه بارشی در استان تهران امروز و فردا در شهرهای فیروزکوه، دماوند، آبعلی، لواسان، و شمیرانات در بعضی ساعات بعدازظهر تا اوایل شب رگبار و رعد و برق پیش بینی می شود.

وی ادامه داد: برای بعدازظهر امروز تا اواخر شب در بخش های جنوبی استان تهران وزش باد شدید همراه با گرد و خاک را خواهیم داشت.

مدیرکل هواشناسی استان تهران، بیشینه و کمینه دمای امروز تهران را 29 و 19 درجه سانتیگراد اعلام کرد.

عزیزاقلی در مورد وضعیت دمای نقاط مختلف استان در 24 ساعت گذشته بیان کرد: ایستگاه های فیروزکوه- امین آباد با 5 درجه و ورامین با 33 درجه سانتیگراد به ترتیب کمترین و بیشترین دمای استان تهران را داشتند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟