آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
2053بازدید

انسداد سایت‌های متخلف تا پایان انتخابات

به گفته او این موضوع هم درباره‌ی پایگاه‌های اینترنتی ثبت شده و هم ثبت نشده اجرا می‌شود، ضمن اینکه پایگاه‌های اینترنتی ثبت نشده هیچ شناسنامه‌ای نداشته و در نتیجه از حقوقی هم برخوردار نیستند.

سایت‌های متخلف در زمینه تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری تا پایان برگزاری انتخابات مسدود می‌شوند و پس از برگزاری آن به پرونده‌شان رسیدگی خواهد ‌شد.

به گزارش ايسنا علیرضا ملکیان ـ معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی ـ اظهار کرد: کمیته تعیین مصادیق پایگاه‌های غیرمجاز اینترنتی که براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده است درباره انتخابات ریاست جمهوری نیز مانند دوره‌های قبل دستورالعمل‌ و معیارهایی را مشخص کرده است که براساس آن اگر پایگاهی اینترنتی از این معیارها عدول کرده و تخلفی مرتکب شود مثلا بحث تحریم‌ انتخابات را مطرح کند، تخریب جدی کاندیدایی را در دستور کار قرار دهد، یا به شایعه پراکنی علیه نامزدی بپردازد، تا پایان انتخابات مسدود می‌شود و پس از برگزاری آن به پرونده‌اش رسیدگی خواهد ‌شد.

به گفته او این موضوع هم درباره‌ی پایگاه‌های اینترنتی ثبت شده و هم ثبت نشده اجرا می‌شود، ضمن اینکه پایگاه‌های اینترنتی ثبت نشده هیچ شناسنامه‌ای نداشته و در نتیجه از حقوقی هم برخوردار نیستند.

معاون مطبوعاتی ارشاد درباره قانون نظام جامع رسانه‌ها گفت: در جلسه‌ای در اواخر سال گذشته با مرکز پژوهش‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که متولی تدوین پیش‌نویس قانون نظام جامع رسانه‌هاست، قرار بر این شد که بر سرعت کار افزوده شده و پیش‌نویس این قانون هر چه زودتر آماده شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.