آخرین خبرهشدار سیلاب، ریزش سنگ و خسارت کشاورزی در مازندران
1بازدید

اعلام سن ابتلا به ایدز در ایران

رییس مرکز تحقیقات ایدز اجرای دقیق برنامه چهارم ایدز را در برخورد با این بیماری بسیار موثر عنوان کرد.

رییس مرکز تحقیقات ایدز اجرای دقیق برنامه چهارم ایدز را در برخورد با این بیماری بسیار موثر عنوان کرد.

دکتر مینو محرز در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تدوین برنامه چهارم کشوری کنترل ایدز گفت: استراتژی‌های نوشته شده در این برنامه بر اساس نظرات کارشناسان است و اگر دقیق اجرا شود بسیار موثر خواهد بود.

وی گفت: ایران جزو کشورهایی است که دارای برنامه استراتژیک کنترل ایدز است و برنامه چهارم آن از سال 94 آغاز می‌شود.

محرز در ادامه با تاکید بر لزوم ایجاد همکاری میان وزارت بهداشت و سایر نهادها، ارگان‌ها و وزارتخانه‌ها در زمینه مبارزه و کنترل با ایدز گفت: وزارت بهداشت تاکنون از همکاری سایر نهادها و ارگان‌ها محروم بوده و این درحالیست که مساله ایدز تنها مساله وزارت بهداشت نیست.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها وزارت بهداشت در این زمینه کار می‌کند، ادامه داد: باید همه ارگان‌ها و نهادها در زمینه ایدز همکاری کنند و وزارت بهداشت نمی‌تواند به تنهایی کاری انجام دهد.

وی با اعلام اینکه به طور متوسط سن ابتلا به ایدز در کشور 25 سال است، گفت: طبق آمار گزارش شده حدود 28 هزار مبتلا در کشور شناسایی شده‌اند. البته در کنار این، آمار تخمینی ما حدود 100 هزار نفر است.

محرز درمورد روند شناسایی و درمان ایدز تصریح کرد: افراد مبتلا به دلیل عدم آگاهی به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند و در نتیجه روند شناسایی به درستی صورت نمی‌گیرد.

وی راهکار این معضل را آگاهی بخشی وسیع و مستمر از طریق رسانه‌ها عنوان کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.