آخرین خبرمارکو روبیو در آستانه کناره‌گیری از دولت ترامپ
0بازدید
۰

احتمال دیدار وزیران خارجه ایران و 1+5 در نیویورک

معاون وزیر امور خارجه روسیه از احتمال دیدار وزیران امور خارجه ایران و گروه 1+5 در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک خبر داد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه از احتمال دیدار وزیران امور خارجه ایران و گروه 1+5 در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری ریانووستی گفت: احتمال دارد دیدار وزیران گروه 1+5 با وزیر امور خارجه ایران ضروری باشد.

او ادامه داد: دلایل زیادی برای این دیدار وجود دارد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه تصریح کرد: دیدار وزیران امور خارجه ایران و گروه 1+5 منوط به دور جدید مذاکرات هسته‌ای میان این کشورها است که قرار است از 18 تا 22 سپتامبر در نیویورک برگزار شود.

ریابکوف افزود: من فکر می‌کنم اگر در این مذاکرات نتایجی حاصل شود وزیران امور خارجه ایران و گروه 1+5 با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.