آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
3بازدید

خدمت‌رسانی پست بانک در مناطق محروم

هدف غائی پست بانک ایران، خدمت‌رسانی در سطح کشور به ویژه در روستاها و مناطق محروم است و صرفاً به دنبال سودجوئی نیست.

هدف غائی پست بانک ایران، خدمت‌رسانی در سطح کشور به ویژه در روستاها و مناطق محروم است و صرفاً به دنبال سودجوئی نیست.

به گزارش روابط عمومی پست بانک ایران: مهندس ضیائی مدیرعامل این بانک در اولین گردهمائی سراسری نمایندگان دفاترخدمات‌بانکی استان‌ها و مناطق به میزبانی صندوق قرض‌الحسنه ضمن بیان مطلب فوق گفت: روز به روز فعالیت‌های این صندوق توسعه می‌یابد و خوشبختانه باتوجه به منابع حساب‌های موجود، استقبال خوبی از آن صورت گرفته است و همین امر موجب افزایش توان خدمت‌رسانی پست بانک ایران خواهد شد.

خدمت‌رسانی پست بانک در مناطق محروم

وی با اشاره به آیه شریفه مَّن ذَا‌ الَّذِی یُقْرِضُ‌اللّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضَاعِفَهُ لَهُ أَضْعَافًا کَثِیرَةً وَاللّهُ یَقْبِضُ وَیَبْسُطُ وَإِلَیْهِ تُرْجَعُونَ تصریح نمود: سنت مقدس قرض‌الحسنه اهمیت بسیار بالائی دارد و هرچه قدر به دیگران قرض دهیم خداوند چندین برابر آن را به ما خواهد داد، در واقع این کار معامله با خداست و هرچه قدر در این امر خیر مشارکت بیشتری داشته باشیم اجر کریم دریافت خواهیم کرد.

ضیائی در ادامه افزود: ملت ایران، انسان‌هائی متدین و متشرع هستند و دوست دارند سرمایه‌های آنان جهت اشتغال‌زائی، رونق تولید و افزایش منابع و درآمدزائی هدایت شود.

مدیرعامل پست بانک ایران اظهارداشت: ایجاد صندوق قرض‌الحسنه کاملاً با فلسفه و اهداف این بانک مطابق است و به نوعی با ایجاد آن، دسترسی به خدمات بانکی تسهیل شده و حتی موجب خروج اقتصاد جامعه از رکود می‌گردد.

وی تأکید کرد: همه باید تلاش کنیم تا با کاهش نرخ تجهیزمنابع و سرمایه‌گذاری، تسهیلات خوبی را به بخش‌های تولیدی داخلی اختصاص داده و توان رقابتی آن را با کالاهای خارجی بالا ببریم و همین امر موجب رونق تولید ملی می‌شود.

ضیائی از همراهی و همدلی معاونت توسعه روستائی و مناطق محروم ریاست جمهوری برای توسعه ایجاد صندوق‌ تأمین مالی خرد در روستاها تقدیر نمود و خاطرنشان ساخت: روستاها به عنوان لوکوموتیو اقتصاد کشور برای خروج از رکود است و در این راستا دفاترخدمات بانکی می‌توانند با کاهش هزینه‌های توزیع و حذف واسطه‌ها کمک شایانی به این مهم داشته باشند.

گفتنی است: وی درپایان در جمع نمایندگان دفاترخدمات‌بانکی استان‌ها حاضر و به سئوالات آنان پاسخ‌های لازم را ارائه کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۲۷ ۲۲:۳۰

مردم پولشون رو به عنوان قرضالحسنه به بانک تقدیم می کنند ولی بانک در راه غیر قرض الحسنه صرف می کند.

هادی۱۳۹۳/۰۶/۲۷ ۱۷:۴۷

بنده مدت 4 سال است دفتر خدمات بانکی پست بانک دارم. کاش جای هزینه تبلیغ که به شما می داد کیفیت خدماتش رو ارتقا می داد.
بهتر بدانید پسک بانک دو نوع حساب دارد، سیمیا مخصوص دفاتر و فراز مخصوص شعب، وقتی مراجعه به دفتر چک فراز در دست دارد تنها کاری دفاتر می تواند انجام دهند گفتن این جمله است که چک با شماره حساب 16 رقمی متعلق به دفاتر است و 20 رقمی مربوط به شعب، لطف کنید به نزدیک ترین شعبه مراجعه کنید. تصور کنید حالی که به مشتری دست می دهد بعد از شنیدن این پاسخ!

کارگزار دفتر پست بانک روستایی۱۳۹۳/۰۶/۲۷ ۱۵:۴۸

متاسفانه پست بانک هیچ خق و حقوقی برای متصدیان دفاتر قایل نیست. بدون یک حقوق ثابت و بدون بیمه و حتی وسایل مصرفی مانند کاغذ و جوهر و کاربن هم به دفاتر نمی دهد.
و فقط به کارگزاران کارمزد پولهای جذب شده و خدمات دفتر را که مقدار آن هم کم است را می دهد. بیشتر کارگزاران زیر 200 هزار می گیرند.

javadi۱۳۹۳/۰۶/۲۷ ۱۳:۰۷

بهتره رپرتاژ اگهی را در ستون خبرها درج نکنید

گویا تابناک با پست بانک تفاهمنامه همکاری امضا کرده یا مدیرعامل پست بانک از رفقای مدیران سایت است ؟!!!

حميد۱۳۹۳/۰۶/۲۷ ۱۲:۵۶

حسرت به دلم ماند يك بار چك پست بانك را پشت باجه ببرم و پاس شود ، يا موجودي ندارد و يا سيستم قطع است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.