در نشست خبري بازي با بيلبائو
دفاع تمام قد کارلو آنچلوتي از زيدان
مربي رايووايکانو در نشست خبري خود از زيدان انتقاد کرده بود که بدون مدرک مربيگري پيشرفته، در حال هدايت تيم دوم رئال است.
به گزارش "ورزش سه"، روز جمعه "پاکو خمس"، مربی تیم رایووایکانو در نشست خبری بازی با بارسلونا، با انتقاد از زیدان گفته بود که این مربی بدون طی کردن دوره های مربیگری هم اکنون در حال مربیگری است.
کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید دیروز در نشست خبری بازی با اتلتیک بیلبائو در جواب سوال خبرنگاران در مورد انتقادات مربی رایو وایکانو به زیدان چنین گفت:" فکر می کنم این مربی زیاده از حد خودش حرف زده است. زیدان دو سال پیش در فرانسه تمام دوره ها را با موفقیت طی کرده است.
برای من آسان نیست که در مورد این مساله حرف یزنم. جالب است که در شرایطی این انتقادات مطرح می شود که در بسیاری از کشورها می توان همزمان با طی کردن دوره های مربیگری هدایت یک تیم را نیز پذیرفت"
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.