آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
0بازدید

آزادسازی فرآورده‌های لبنی مصوب شده است

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: در تیرماه سال جاری بین وزیر جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت تفاهم نامه‌ای مبنی بر آزادسازی قیمت شیر و فرآورده‌های لبنی امضاء شد اما مجلس به آزادسازی اعتراض کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛سید راضی نوری اظهار داشت: با توجه به کاهش مصرف سرانه لبنیات و شیر درکشور مجلس به این مصوبه اعتراض کرد، اما دولت دیگر توان پرداخت یارانه را به دامداران و تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی ندارد و ما باید شاهد این آزادسازی باشیم.  
 
وی در ادامه افزود: قیمت شیر که در حال حاضر ۱۴۴۰ تومان شده، اما در درب کارخانه تولیدکنندگان شیر را ۱۵۲۰ تومان قرار است خریداری کنند.

در ادامه عضو کمیسیون کشاورزی، اب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه طبق مصوبه مجلس ۸۵ درصد تسهیلات برعهده دولت و مابقی آن را کشاورزان پرداخت می‌کنند، تصریح کرد: متاسفانه به دلیل اینکه دولت کاملا تسهیلات نوین آبیاری را پرداخت نکرده است، این تسهیلات به کمتر از ۵۰ درصد رسیده و در برخی موارد نیز ما شاهد پرداخت ۱۵ درصد از سوی دولت هستیم.  
 
وی در پایان یادآور شد: باتوجه به تورم، افزایش قیمت‌های حامل‌های انرژی، قرارداد اجاره بهای زمین و نیروی انسانی بر این مسئله اجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار در بخش کشاورزی اثر منفی داشته است. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.