آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
2487بازدید

يك هواپيماي سرگردان كاخ سفيد را تعطيل كرد

بر اساس اين گزارش، مالك فرودگاهي در "چارلز كانتي " مريلند كه هواپيماي فوق در آن فرود آمده گفت: خلبان و همسرش در مسير "ترنر " به "كاروليناي شمالي " براي ملاقات با دخترشان در حال پرواز بودند.

يك هواپيماي كوچك سرگردان روز گذشته با پرواز بر فراز حريم هوايي ممنوعه در واشنگتن باعث تعطيلي كاخ سفيد و كنگره آمريكا شد.

به گزارش فارس به نقل از "آسوشيتدپرس "، يك هواپيماي كوچك تك‌موتوره روز جمعه وارد حريم هوايي ممنوعه در "كاپيتول " واشنگتن شد و مقامات آشفته را به تعطيلي موقت كاخ سفيد و تخليه كنگره مجبور كرد.
اداره امور هواپيمايي فدرال آمريكا اعلام كرد: اين قائله دقايقي بعد با اعزام دو جنگنده "اف-16 " و دو بالگرد گارد ساحلي براي رهگيري هواپيماي فوق و هدايي آن براي فرود در فرودگاه مريلند خاتمه يافت.
بر اساس اين گزارش، مالك فرودگاهي در "چارلز كانتي " مريلند كه هواپيماي فوق در آن فرود آمده گفت: خلبان و همسرش در مسير "ترنر " به "كاروليناي شمالي " براي ملاقات با دخترشان در حال پرواز بودند.

"ژيل بوسرمن گفت: يك مشكل فني هواپيما را مجبور به ورود به حريم هوايي ممنوعه كرد كه واكنش نظامي را در پي داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.