آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
2بازدید

بالا گرفتن تنش در کابینه رژیم اسرائیل

در پی بروز اختلافات در ائتلاف حاکم اسرائیل که با تصویب پیش‌نویس قانون "کشور یهود" به اوج خود رسیده است، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برگزاری انتخابات زودهنگام آخرین چاره این رژیم خواهد بود.

در پی بروز اختلافات در ائتلاف حاکم اسرائیل که با تصویب پیش‌نویس قانون "کشور یهود" به اوج خود رسیده است، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برگزاری انتخابات زودهنگام آخرین چاره این رژیم خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت اینترنتی النشرة، آویگدور لیبرمن، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در سخنانی تصریح کرد: با وجود تنش‌هایی که در ائتلاف بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل بوجود آمده است، آخرین چاره ما برگزاری انتخابات زودهنگام خواهد بود.

لیبرمن گفت: ما باید به آنچه که در اسرائیل رخ می‌دهد،‌ به دور از تنش‌ نگاهی کنیم. هرچند که انتخابات عملا باعث خواهد شد فعالیت دستگاه دولتی برای شش ماه به حالت تعلیق درآید.

در پی تصویب لایحه جنجالی "کشور یهود"، برخی وزیران کابینه رژیم صهیونیستی تهدید کردند که از ائتلاف دولتی خارج می‌شوند.
وزیران دو حزب "آینده‌ای هست" به رهبری یئیر لاپید، وزیر دارایی و حزب "جنبش" به رهبری تزیپی لیونی، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی اعلام کردند که اعضای این دو حزب علیه لایحه‌ای که روز چهارشنبه 26 نوامبر در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) ارائه خواهد شد، رای خواهند داد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.