آخرین خبرعکس العمل دانش آموزی که از رهبر انقلاب نامه دریافت کرد
0بازدید

جمع‌آوری «دیکلوفناک» از داروخانه‌ها

مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در واکنش به مباحث مطرح در فضای مجازی درباره داروی دیکلوفناک تاکید کرد: ریکال داروی دیکلوفناک نشانه قدرت نظارتی بالاست.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی پیرصالحی با اظهار تعجب از بازتاب ممنوعیت داروی دیکلوفناک که در فضای مجازی مطرح شده، گفت : این مساله موضوعی داخلی، کارشناسی، فنی و تخصصی بوده است و هر ارگان نظارتی در هر جای دنیا درباره داروهایی که مشکلات فنی کوچکی دارند و لزوما خطر آفرین یا کشنده نیستند، می‌تواند دستور بازگشت یا به اصطلاح ریکال دهد.

وی اظهار داشت: در مورد این دارو نیز آزمایشگاه ما مواردی را بررسی کرده که ما رابه نتیجه فوق رسانده است. اگر در بررسی‌های مجدد مشکل قابل برطرف کردن بود، اصلاحات انجام خواهد شد و در غیر این صورت همه آنها معدوم می‌شود. این اتفاق در باره همه داروها صادق است.

پیر صالحی افزود: ضمنا نکته مهم قابل ذکر استفاده از داروی دیکلوفناک صرفا در بیمارستان است؛ حدود چهار - پنج سالی می‌شود که این دارو صرفا در بیمارستان‌ها مصرف می‌شود و فروش آن در داروخانه‌ها تخلف است.

مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو مجددا تاکید کرد: بازگرداندن یا ریکال یک دارو نشان دهنده قدرت نظارتی بالای سازمان غذا و داروست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.