آخرین خبرسرنوشت تلخ با دستپخت مشترک؛ فدراسیون دانشگاهی در بن‌بست هواپیمایی!
1بازدید

سلیمی عضو مادام‌العمر باشگاه کاله مازندران شد

سلیمی عضو مادام‌العمر باشگاه کاله مازندران شد
دارنده مدال طلای جهان و المپیک عضو افتخاری باشگاه کاله مازندران شد.

به گزارش تسنیم، باشگاه ورزشی کاله مازندران در کنار فعالیت‌های تیمداری و احداث سالن‌های ورزشی، هر ساله جهت ارج نهادن به قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی به مناسبت‌های مختلف از قهرمانان و مدال‌آوران برجسته المپیکی و جهانی استان مازندران، تجلیل به عمل می‌آورد.

در سال جاری باشگاه ورزشی کاله مازندران با حضور تمامی اعضای هیئت مدیره، ضمن دعوت از  بهداد سلیمی به منظور پاسداشت و تجلیل از توفیقات مکرر ملی و بین المللی قدر قهرمان استان مازندران با اهدای لوح سپاس و پاداش نقدی و همچنین به منظور تقویت اراده، ایجاد انگیزه و تشویق ایشان برای کسب بالاترین درجه و رنگین‌ترین مدال بازی‌های 2016 المپیک ریودوژانیروی برزیل، دست به یک اقدام منحصر به فرد ورزشی زده است.

به دستور ریاست محترم هیئت مدیره، بهداد سلیمی به عنوان همکار و عضو افتخاری به صورت مادام‌العمر به استخدام باشگاه ورزشی کاله مازندران در آمد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.