آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
1بازدید

طوفان استرالیا 1000 خانه را تخریب کرد

دولت استرالیا اعلام کرد: بر اثر طوفانی که طی چند روز گذشته مناطقی از این کشور را درنوردیده، دست‌کم 1000 خانه تخریب شده‌ است.

دولت استرالیا اعلام کرد: بر اثر طوفانی که طی چند روز گذشته مناطقی از این کشور را درنوردیده، دست‌کم 1000 خانه تخریب شده‌ است.

به گزارش ایسنا، مقامات داخلی استرالیا با اعلام اینکه برق 42 هزار ساختمان همچنان قطع است، اظهار کردند: گزارشی از مجروحیت شدید ساکنان مناطق طوفان زده منتشر نشده اما میزان خسارت‌های مادی در حال ارزیابی است.

روز جمعه هفته گذشته طوفانی با سرعت 200 کیلومتر بر ساعت این کشور را درنوردید و موجب بارش شدید باران شد که با فروکش کردن شدت آن، صدها سرباز و نیروی امداد عملیات گسترده پاکسازی مناطق سیل‌زده را آغاز کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی، در مناطق مرکزی کوئینزلند سیلاب گسترده‌ای جریان یافت که در اثر آن پل‌ها و جاده‌ها به زیر آب فرورفتند. همچنین میزان خسارت وارد شده به زیرساخت‌های عمومی هنوز مشخص نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.