آخرین خبرهشدار سیلاب، ریزش سنگ و خسارت کشاورزی در مازندران
1بازدید

نوری: مقابل راه‌آهن بی‌دقت بودیم

کاپیتان سرخ‌پوشان پایتخت معتقد است بی‌انضباطی‌های بعضی بازیکنان این تیم در نتایج پرسپولیس اثرگذار است.

به گزارش ایسنا، محمد نوری بعد از پایان دیدار امروز پرسپولیس و راه‌آهن در جمع خبرنگاران درباره این دیدار گفت: در این دیدار بی‌دقت بودیم و توپ هایمان به گل نمی‌رفت. بر روی دو اشتباه گل خوردیم و دو امتیاز مهم را از دست دادیم. این دیدار تمام شده و تمرکزمان را بر روی دیدار با النصر می‌گذاریم تا در آسیا نتایج قابل قبولی را بگیریم.

کاپیتان سرخ‌پوشان در پاسخ به ایجاد حاشیه سوشا مکانی اظهار کرد: حاشیه‌ای است که به وجود آمده و من هم تا آنجایی که بتوانم در این مسئله ورود می‌کنم ولی تیم مربی و مدیریت دارد؛ من هم شرح وظایف مشخصی دارم و در این موضوع باشگاه باید وارد شود.

وی این اتفاقات را ضعف مدیریتی دانست و افزود: باشگاه کمیته انضباطی دارد و همه در باشگاه مخالف این چنین اتفاقاتی هستند. این بی‌انضباطی‌ها هم در کسب نتایج ما تاثیر‌گذار است.

نوری در پایان افزود: تا انتهای جدول شش یا هفت امتیاز فاصله داریم و تلاشمان را می کنیم که تا آخر فصل باختی را متحمل نشویم. تیممان در لیگ می‌ماند و در آسیا هم موفق می‌شویم که نتایج لیگ را جبران کرده باشم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.