آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
1بازدید

انتصاب یک تندرو در کابینه جدید دولت انگلیس

نخست‌وزیر انگلیس در راستای معرفی اعضای کابینه جدید، یکی از چهره‌های ضداسلامی را برای وزارت دادگستری انتخاب کرد.

نخست‌وزیر انگلیس در راستای معرفی اعضای کابینه جدید، یکی از چهره‌های ضداسلامی را برای وزارت دادگستری انتخاب کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، «دیوید کامرون» رهبر حزب محافظه‌کار در نتیجه انتخابات روز پنج شنبه بار دیگر با پیروزی قاطع حزبش، به نخست وزیری انگلستان منصوب شد.

کامرون اعلام کرد، وزرای پیشین خزانه‌داری، کشور، خارجه، آموزش و پرورش و دفاع هم‌چنان در سمت خود باقی هستند.

شبکه خبری بی‌بی‌سی خبر داد «مایکل گوو» وزیر آموزش و پرورش پیشین کابینه کامرون که سال گذشته به دلیل اعتراضات بسیار معلمان و تجمعات اتحادیه‌های معلمان از این سمت برکنار شده بود، این‌بار به عنوان وزیر دادگستری انگلیس منصوب شده است.

اما «مایکل گوو» یکی از معروف‌ترین سیاسیون ضداسلامی انگلیس است. وی سال 2006 کتابی منتشر کرد با عنوان  عملیات اسب تروا که در آن مدعی شده بود مسلمانان توطئه دارند تا بر مدارس بریتانیا تسلط یابند. وی این توطئه مسلمانان را در واقع تهدید اسلامی شدن بریتانیا نامید. گوو در این کتاب ضمن انتقاد از عدم شفافیت اخلاقی در سیاست بریتانیا در طول 10 تا 15 سال گذشته مدعی شده بریتانیا از سوی جمعیت مسلمانان آن مورد تهدید است.

انتخابات پارلمانی (سراسری) انگلستان روز پنج‌شنبه برگزار و بلافاصله پس از پایان انتخابات شمارش آراء آغاز شد و حزب محافظه‌کار با کسب بیشترین کرسی‌ها توانست پیروز انتخابات شده و تشکیل کابینه دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.