آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
3بازدید

قطع آب استان بوشهر به مدت ۴۸ ساعت

مدیرکل آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: آب استان بوشهر از تاریخ ۲۸ اردیبهشت‌ماه به مدت ۴۸ ساعت قطع می‌شود.

مدیرکل آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: آب استان بوشهر از تاریخ ۲۸ اردیبهشت‌ماه به مدت ۴۸ ساعت قطع می‌شود.

کیقباد یاکیده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بخش عمده‌ای از آب مصرفی در استان بوشهر از طریق استان‌های همجوار تامین می‌شود و بخش کمی از آب مصرفی در استان نیز از طریق چاه‌های موجود در استان و تاسیسات آب‌شیرین‌کن تامین می‌شود.

وی ادامه داد: خط کوثر از استان کهگیلویه و بویر احمد بخش قابل توجهی از آب استان بوشهر را تامین می‌کند و بخشی نیز از طریق استان فارس تامین می‌شود.

مدیرکل آب و فاضلاب استان بوشهر از قطع آب استان خبر داد و بیان داشت: اجرای برنامه‌های تعمیراتی بر روی تاسیسات سد کوثر در استان کهگیلویه و بویر احمد ضروری است و به همین منظور آب بخشی از استان بوشهر به مدت ۴۸ ساعت قطع می‌شود.

وی زمان قطع آب استان بوشهر را از روز ۲۸ اردیبهشت‌ماه عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: جریان آب در شهرستان‌های دیلم، گناوه، بوشهر، دشتی، تنگستان، دیر، کنگان، عسلویه، آب‌پخش و سعدآباد قطع خواهد شد.

یاکیده تاکید کرد: انتظار ما از شهروندان این است که با مصرف بهینه و صرفه‌جویی در مصرف آب، از مصارف غیرضروری پرهیز کنند تا شاهد کاهش مشکلات در این زمینه باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.