رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآیت‌الله کعبی: دستورات رهبری دقیق و دارای قابلیت اجرایی کامل است
3بازدید
۰

نگرانی از نزدیک شدن داعش به شهر تاریخی پالمیرا در مرکز سوریه

گزارش‌ها از سوریه حاکی است نیروهای داعش به شهر تاریخی "پالمیرا" (تدمر)، یکی از مناطق تاریخی مهم در خاورمیانه، نزدیک شده‌اند.

نگرانی از نزدیک شدن داعش به شهر تاریخی پالمیرا در مرکز سوریه
گزارش‌ها از سوریه حاکی است نیروهای داعش به شهر تاریخی "پالمیرا" (تدمر)، یکی از مناطق تاریخی مهم در خاورمیانه، نزدیک شده‌اند.

به گزارش «تابناک»، سازمان دیدبان حقوق بشر سوریه می‌گوید که نیروهای داعش پس از درگیری سنگین با نیروهای دولتی که ۱۱۰ نفر در آن کشته شدند به طور برق‌آسا بیابان را پیموده و خود را به دو کیلومتری خرابه‌های باستانی پالمیرا رسانده‌اند.

رامی عبدالرحمان، مدیر دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرده است که داعش همه پاسگاه‌های نظامی بین دو شهر السخنه و پالمیرا را در اختیار گرفته است. عبدالرحمان ابراز نگرانی کرده است که شهر باستانی پالمیرا در خطر است.

داعش پیش از این شهرهای باستانی "هترا" و "نمرود" در عراق را تخریب کرده است.

به گزارش بی.بی.سی شهر پالمیرا، که در فهرست میراث فرهنگی جهانی ثبت شده، پیش از این هم در جریان جنگ داخلی سوریه آسیب‌هایی دیده است.

ساکنان پالمیرا را آرامی‌ها، اموری‌ها و عرب‌ها به اضافه اقلیتی یهودی تشکیل می‌دادند و فرهنگ آنها تحت تاثیر ایران و روم بود. شاهان حاکم بر پالمیرا رابطه نزدیکی با امپراتوری روم داشتند و در قرن سوم میلادی با امپراتوری ساسانی در جنگ بودند.

پالمیرا یکی از مراکز مهم فرهنگی دوران خود بوده و یونسکو آن را دارای "ارزش برجسته جهانی" توصیف می‌کند. 


ایسنا
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.